Inschrijving voorlichtingsavonden ouders/ verzorgers groep 8 november 2020
Met dit formulier schrijft u zich in voor de online voorlichtingsavond van de Burgemeester Harmsma School op 3 of 12 november. Vanwege het COVID-19-virus is het helaas (nog) niet mogelijk om u in school te ontvangen. We nodigen u en uw zoon/dochter dan ook van harte uit om via deze online mogelijkheid kennis te maken met de BHS.

In een online ontmoeting van ongeveer 20 minuten maakt u in een persoonlijk videogesprek met een medewerker én een leerling van de BHS kennis met de school. Zij zullen al uw vragen beantwoorden en informatie geven over de school. Daarom wordt u in dit formulier gevraagd om alvast aan te geven welke vragen of informatie u nodig heeft.

We doen er alles aan om de groep 8- leerlingen dit najaar of a.s. voorjaar wél fysiek in school te ontvangen, zodat zij zeker kunnen proeven van de fijne school die de BHS is. Hoe dat zal verlopen, dat is echter door de huidige ontwikkeling nog onzeker. Daarover wordt u op de hoogte gehouden via de basisschool en onze website.

Voor de online- ontmoeting heeft u een apparaat (smartphone, tablet, laptop of pc) met een goed werkende camera en internetverbinding nodig.

Tot slot willen we u er op wijzen, dat we u via uw opgegeven e-mailadres een persoonlijke uitnodiging zullen sturen voor het videogesprek. Deze uitnodiging zal uiterlijk 31 oktober worden verstuurd. Heeft u niets ontvangen? Check dan uw spam in de mailbox of neem even contact op met groep8@bhs.frl.

Graag tot ziens op de digitale snelweg!
Email address *
Burgemeester Harmsma School
Naam (voor- en achternaam ouders/verzorger(s) *
Naam basisschool kind *
Ik schrijf me in voor een online voorlichting op: *
Captionless Image
Ik wil graag informatie krijgen over of ik heb specifieke vragen over:
Het e-mailadres waarop ik bereikbaar ben voor de online- voorlichting is: *
Heeft u nog overige opmerkingen? Noteer ze dan hier.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Burgemeester Harmsma School. Report Abuse