Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Központi Jelentkezési Lap
Kedves Önkéntesek és Érdeklődők!

A Magyar Vöröskereszt és a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt 2007 óta minden évben elsősegélynyújtó szolgálatot működtet a Balaton parti strandokon, a nyaralók egészségmegőrzésének érdekében. A szolgálat idén  június 27. és augusztus 22. között működik várhatóan 19 strandon a Balaton északi és déli partján egyaránt.

A szolgálatra várjuk azon önkénteseink és érdeklődők jelentkezését, akik szeretnének egészségügyi és szociális területen tapasztalatot gyűjteni, illetve eltölteni egy felejthetetlen hetet a Balaton partján!

A szolgálatra való jelentkezés első lépése az alábbi, központi jelentkezési lap kitöltése. Az űrlap elküldése után felvesszük veled a kapcsolatot és rendelkezésedre bocsájtunk minden szükséges információt.  

További jelentkezési feltéte
-      betöltött 16. élet év
-      teljes turnust tudsz vállalni
-      minimum alapfokú elsősegélynyújtó ismeret, melyet gyakorlatban is alkalmazni tud
- minimum alapfokú elsősegélynyújtó vizsga, vagy igazolás az ezt kiváltó. magasabb végzettségről
- megbízhatóság és felelősségteljes viselkedés
- megfelelő egészségügyi és fizikai állapot
- a teljes turnus ideje alatti rendelkezésre állás


Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressétek bátran Kormos Ádámot az adam.kormos@voroskereszt.hu e-mail címen.

A megadott adatokat a szolgálaton való részvételhez szükséges dokumentáció előkészítéséhez kérjük, azokat az adatvédelmi jogszabályoknak és a GDPR-nak megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A jelentkező bármikor kérheti adatainak kezelésének korlátozását, adatainak helyesbítését vagy azok törlését. Amennyiben erre nem érkezik igény, az adatok a szolgálat megkezdését követő 180 napon belül kerülnek törlésre.
A jelentkezési lap online beküldésével tudomásul veszem, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, a megadott adatok a szolgálatban való részvételhez szükséges, illetve hozzájárulok, hogy a jelentkezésem során megküldött adataimat a Magyar Vöröskereszt információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek és GDPR-nek megfelelően kezelje. A Magyar Vöröskereszt részére átadott adatokat bizalmasan kezeljük, az adatok kezelésére és feldolgozására a programban dolgozó munkatársak és önkéntesek jogosultak, azokat harmadik személynek nem adjuk át, illetve nyilvánosságra nem hozzuk. A jelentkező bármikor kérheti adatainak kezelésének korlátozását, adatainak helyesbítését vagy azok törlését a mivk@voroskereszt.hu e-mail címen. Amennyiben erre nem érkezik igény, az adatok a szolgálat megkezdését követő 180 napon belül kerülnek törlésre. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy