INSCRIPCIÓ CURS: “ILLA DE NOVA GUINEA. EL SEU PASSAT, LA SEVA ARQUEOLOGIA”
Professorat: Dra. Victòria Medina Fernando i Rai Puig Roig
Preu: 50€ (4 sessions). Dies: dijous 2, divendres 3, i els dijous 9 i 16 de juny de 2022 / 10:00 a 11:30h (no s’admeten inscripcions per a sessions individuals).

Transferència a ES08 2100 0832 6101 0130 0668 (indicant Àgora)

Modalitat: presencial. Grup reduït. Es lliura documentació. Cursos per a adults. Places limitades.

Aquest curs s’inclou dins el projecte ‘Àgora’. La inscripció al curs dona dret a usar l’Aula d’Acollida Social i Digital (de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 15 a 18h) mentre duri l’activitat.

Més informació: agora@reinadelapau.com

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nova Guinea, l’illa tropical més gran del món, sorprèn per la seva bellesa i vida vegetal. Paradís d’orquídies per a uns, d’imponents paisatges de muntanyes, selves, volcans i aigües turqueses per a altres, és en aquesta terra on trobem des de temps mil·lenaris, la llar dels pobles papús. En aquest curs, passat i present es fusionen per donar a conèixer el seu ric patrimoni oral, cultural i arqueològic. Recorrerem l’illa des del costat indonesi –Papua Occidental– fins a la seva província més oriental –Papua Nova Guinea–. En la sessió del divendres es projectarà el documental ‘Solo in Papua’ de Rai Puig. Ell mateix ens explicarà l’experiència viscuda a l’arxipèlag de Raja Ampat i a la Vall de Baleim.
Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
DNI *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça *
Codi postal *
Localitat *
Telèfon de contacte *
Autoritzo a Àgora a fer ús de les dades facilitades amb les finalitats indicades: Activitats de formació i esdeveniments relacionats amb les formacions *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy