Prijavnica za studente-asistente
Ured za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra zapošljava studente za pružanje potpore studentima s invaliditetom na Sveučilištu u Rijeci tijekom ak. god. 2021./2022. kako bi se istima osigurali uvjeti za kvalitetno i jednako dostupno obrazovanje.

U slučaju dodatnih pitanja i nejasnoća možete kontaktirati Ured za studente s invaliditetom putem e-maila uredssi@uniri.hr ili telefona 265 844.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Osobni podaci
Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti podatka te ostalim relevantnim propisima i internim aktima Sveučilišta u Rijeci, a u svrhu evidencije prijavitelja za aktivnost vršnjačke potpore. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja aktivnosti vršnjačke potpore.
Ime i prezime: *
Datum rođenja: *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresa prebivališta: *
E-mail adresa: *
Broj mobitela: *
Studirate na: *
Studijski smjer/odsjek: *
Godina studija: *
Prijava za posao studenta-asistenta
Potpora studentima s invaliditetom može uključivati potporu pri kretanju (dolazak/odlazak na fakultet i kretanju po prostoru, rješavanje administrativnih procedura, nabava literature, fotokopiranje) te pomoć u praćenju nastave i učenju, a sve u skladu s unaprijed definiranim potrebama studenata s invaliditetom. Odabrani studenti-asistenti će proći kratku edukaciju s ciljem pružanja informacija o načinima pružanja potpore.
Što Vas je motiviralo da se prijavite? *
Koliko bi po vašem mišljenju u prosjeku sati dnevno mogli izdvojiti za pružanje potpore studentu/ici s invaliditetom? *
Jeste li već imali kontakt s osobama s invaliditetom? Ako jeste, ukratko navedite. *
Kratko opišite Vaša dosadašnja radna i/ili volonterska iskustva (ako ih imate)?
Dodatni komentar:
Odabir kandidata i rezultati natječaja
Studente-asistente odabrat ćemo nakon provedenog selekcijskog postupka koji uključuje analizu prijava i razgovore s kandidatima, a sve u skladu s identificiranim potrebama studenata koji studiraju na sastavnicama Sveučilišta u Rijeci.
Sve kandidate ćemo o rezultatima natječaja obavijestiti e-mailom.

Hvala Vam na Vašoj prijavi!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Rijeka. Report Abuse