Doktoranduszok Országos Szövetsége Ifjúságügyi workshop
A rendezvény kettős céllal szerveződik. Egyrészt célunk bemutatni a doktoranduszokat és fiatal kutatókat érintő kihívásokat a döntéshozóknak, valamint szakmai partnereinknek. Másrészt az intézményi doktorandusz önkormányzatok képviselői mutatnák be intézményi szintű eredményeiket, valamint azokat a kihívásokat, amellyel szembesülnek.
A rendezvény két fő panelből épül fel.
1. Plenáris ülés: köszöntők, az ifjúságügy főbb irányainak bemutatása (előadók: EMMI, DOSZ, kutatók, kiemelt partnerek).
2. Workshopok:
a. Ifjúság -kutatási szakmai találkozó: a DOSZ szakértői, az ifjúságügyi szektor szereplői és az EMMI ifjúságügyben érintett munkatárainak részvételével Elvárt eredménytermék: erőforrás és tudástérkép megalkotása, valamint a 2018-as fontosabb pontjainak meghatározása a könnyebb tervezhetőség érdekében
b. Intézményi képviseletek találkozója: a doktori képzésben érintett felsőoktatási intézmények doktorandusz önkormányzatainak egyeztetése. Elvárt eredménytermék: a 2017. november 24-én a Mérföldkő Konferencia során összeállított kihívástérkép részletezése, a kihívásokra adandó válaszok alapjainak kidolgozása, javaslat az ütemezésükre.
Résztvevő neve *
Your answer
Résztvevő intézménye *
Your answer
Résztvevő e-mail címe, amelyre a rendezvénnyel kapcsolatos információkat küldhetjük *
Your answer
Plenáris szekción: *
Választott szekció *
Required
Ebéd igények *
Required
Egyéb üzenet a szervezőknek
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms