Δήμος Αμαρουσίου: 1η εκδήλωση της Πανελλήνιας Διαβούλευσης με τίτλο «Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις Γυναίκες στο Επιχειρείν»
Email address *
Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Επαγγελματική Ιδιότητα *
Your answer
Εταιρεία *
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Your answer
Σημαντική ενημέρωση
Στις 25 Μαΐου 2018, τέθηκε σε ισχύ ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γνωστός και ως GDPR.

Εφόσον δεν επιθυμείτε την αποστολή mails με νέα ή προσκλήσεις για τα θέματα και τις εκδηλώσεις που αφορούν στην Πανελλήνια Διαβούλευση με θέμα «Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις Γυναίκες στο Επιχειρείν», παρακαλούμε να αποστείλετε ένα mail με θέμα ΔΙΑΓΡΑΦΗ στο ota-gynaikes-epixeirein@apson.gr και θα διαγράψουμε χωρίς καθυστέρηση τα στοιχεία σας από το αρχείο που τηρούμε.

Σημειώνουμε ότι τα στοιχεία που τηρούμε δεν έχουμε ποτέ μεταβιβάσει, ούτε πρόκειται να μεταβιβάσουμε, σε οποιονδήποτε τρίτο, εντός ή εκτός Ελλάδος. Σε κάθε νέα επικοινωνία θα παρέχουμε την δυνατότητα να δηλώσετε, με τρόπο εύκολο και ανέξοδο, ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς. Έχετε πάντοτε το δικαίωμα να μας ζητήσετε πρόσβαση στα στοιχεία σας τα οποία τηρούμε ή να διορθώσουμε τα στοιχεία σας, να τα διαγράψουμε ή να περιορίσουμε την επεξεργασία.
Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά αρκεί απλώς να στείλετε το σχετικό αίτημά σας στην διεύθυνση e-mail: ota-gynaikes-epixeirein@apson.gr
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service