Inschrijving sportkampen Wild Gym
Onze vakantiekampen staan open voor leden en niet-leden, voor alle jongens en meisjes tussen 4 en 12 jaar.

We organiseren twee type kampen bij Wild Gym: Omnikampen voor onze kleinste deelnemers (opgesplitst per leeftijd), en Themakampen voor net dat tikkeltje meer.
Het omni-bewegingskamp omvat een variëteit aan activiteiten zoals turnen, airtrack, dans en spel, en is gericht op 4 tot 10 jarigen. Het themakamp zorgt voor een combinatie van trampoline, free running en airtrack, en is geschikt voor 6 tot 12 jarigen.

Voor beide kampen zijn activiteiten gepland tussen 9 en 16u, maar er is voor en na gratis opvang voorzien vanaf 8u15 en tot 16u45. Wees op tijd met je inschrijving, want de kampen lopen vaak erg snel vol!

Voor meer informatie over onze kampen verwijzen we je graag naar onze website: https://www.wildgym.be/kampen/vakantiekampen .

Annulatievoorwaarden
In geval van kamp-annulatie worden € 10 administratie kosten in rekening gebracht.
In geval van kamp-annulatie minder dan 2 maand voor aanvang van kamp, worden €20 in rekening gebracht.
Bij annulatie, minder dan 2 weken voor aanvang van kamp, wordt € 25 in rekening gebracht mits de vrijgekomen plaats door iemand op de wachtlijst wordt ingevuld. Indien dit laatste niet mogelijk is, wordt geen terugstorting gedaan.

Betalingsvoorwaarden
Een inschrijving is pas definitief na betaling van het kamp. De betaling dient uiterlijk binnen de 2 weken na inschrijving te gebeuren, zoniet kan Wild Gym de inschrijving eenzijdig annuleren om andere geïnteresseerde deelnemers toe te laten.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Selecteer het kamp *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy