Bestelformulier lespakket Elburger Sinterklaasjournaal 'O, kom er eens kijken' 2019
Geachte heer/mevrouw,

Leuk dat u interesse heeft in het Elburger Sinterklaasjournaal. Ook dit jaar kunt u als school weer meedoen aan het Elburger Sinterklaasjournaal 'O kom er eens kijken'. Voorgaande jaren werden bij alle scholen in Elburg kleurplaten en verhaallijnen bezorgd. Dit jaar moet u zich opgeven om de kleurplaten, verhaallijnen te ontvangen.

De intocht van Sinterklaas is op 16 november 2019 in Elburg. In Het Elburger Sinterklaasjournaal kunt u het verblijf van de Sint en zijn pieten volgen: Komt Sinterklaas veilig aan en zal het verblijf van Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar probleemloos verlopen?

Er zijn dit jaar 10 afleveringen, die vanaf 11 november tot 5 december, iedere maandag-, woensdag- en vrijdagavond online komen te staan. Hoewel het Elburger Sinterklaasjournaal opgenomen is in Elburg is het ook prima te volgen buiten de gemeente. Ons lespakket is dus niet hetzelfde als het lespakket van Het Sinterklaasjournaal van de NTR. Het grote verschil is dat wij vooraf vertellen waar het verhaal over gaat.

Met ons lespakket doe je met jouw groep mee met de verhaallijn van het Elburger Sinterklaasjournaal. Je ontvangt tips en materialen om zonder uitgebreide voorbereidingen samen met de kinderen actief Het Elburger Sinterklaasjournaal te beleven. Daarnaast staat het lespakket vol met leuke lesideeën. Met de kleurplaat kunnen de leerlingen tijdens de intocht een pietendiploma verdienen én eventueel een mooie prijs winnen.


U ontvangt de lespakketten binnen twee weken na bestelling. Alle bedragen zijn excl. 21 procent BTW

Klik hieronder op de knop om verder te gaan:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy