FECCOO: Qüestionari sobre la baremació de la Formació dels interins docents per al curs 2019-20
La FE-CCOO vol renegociar el barem de la convocatòria d'interins per al curs 2019-20

Després de l’aprovació del barem de la convocatòria d’interins per al curs 2019-20, la FE-CCOO està intentant renegociar-lo de forma coordinada.

El passat dilluns es van aprovar, després d’una mesa molt complicada, les bases i el barem de la convocatòria d’interins per al curs 2019-20. Des de la FE-CCOO es va defensar que aquesta convocatòria havia de modificar el mínim possible l’ordre de les llistes a l’espera del futur decret d’interins que donarà estabilitat al col·lectiu.

La FE-CCOO va presentar una bateria de propostes per tal d’esmorteir l’efecte dels canvis que l’administració volia introduir en el barem. Entre d’altres, una relativa a la creació de les dues columnes de formació (una per a la formació acadèmica i una altra per a la formació permanent). L’objectiu de la nostra proposta era que no hi hagués modificacions respecte a l’actual convocatòria.

Després de l’aprovació unànim d’aquest barem hem rebut reaccions de persones afectades per aquestes dues columnes de formació que van més enllà del que havíem previst. La FE-CCOO vol donar resposta als afecats i per això demana una renegociació coordinada del barem, i per això el motiu d'aquesta enquesta que inclou una nova possible proposta sobre les dues columnes.

Abans de contestar-la has de saber que:

*Situació actual (curs 2018-19): Sumades les actuals columnes des de la 2.1 a la 2.6, no pots superar el 32 punts. Per tant avui, encara que tinguis, per exemple, 15 punts d’acadèmica i 20 p. de permanent (1000h), només pots tenir els 32 punts de màxim (no podries meritar 3 punts de l’acadèmica que et sobrarien)

*Situació futura (curs 2019-20): Sumades les columnes del 2.1 al 2.5, no te comptaran més de 10 punts (formació acadèmica). La columna 2.6 (permanent) no te comptarà tot el que superi els 30 p. I la suma d’ambdues no pot superar els 35 p.
ÉS A DIR: només t'afecta NEGATIVAMENT si tens més de 10 p. d'acadèmica i manco de 25 p. de permanent, o si tens més de 30 p. de formació permanent i manco de 5 p. d’académica, et quedaran punts sense poder meritar i tindràs encara un marge per arribar al màxim de 35 p. Si no arribes o tens 10 p. de l’acadèmica, i no arribes o tens 30 p. de la Permanent, podràs meritar tots els punts que actualment tens.

Per saber com t'afecta personalment:
Si ets docent de secundària: https://www.caib.es/seucaib/ca/arxiuServlet?id=3397705
Si ets docent d'FP: https://www.caib.es/seucaib/ca/arxiuServlet?id=3397722
Si ets docent de Règim especial: https://www.caib.es/seucaib/ca/arxiuServlet?id=3397734
Si ets docent d'infantil o primària: https://www.caib.es/seucaib/ca/arxiuServlet?id=3397691

Email address *
Exemple situació actual:
A quin cos/cossos estàs? *
Required
Quina o quines opcions voldries a les dues columnes? *
Required
No us demanam que opineu sobre tornar a la situació anterior (no tocar res) perquè això és una demanda que tots els sindicats varem fer a la Conselleria i que no va ser acceptada. Tot i que, si ens convoquen per tornar-ho a negociar, la tornarem a plantejar.
Submit
reCAPTCHA
This form was created inside of CCOO. Report Abuse - Terms of Service