Tria com vols rebre la revista municipal Es Pedrís Llarg a casa.
Des de l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Begur es vol dur a terme un canvi a l'hora de distribuir la revista municipal Es Pedrís Llarg. És per aquest motiu que cal que omplis el següent formulari per a conèixer de quina manera vols rebre És Pedrís, si en format paper a la bústia de casa teva, o bé en format digital a través del correu electrònic que ens indiquis.

Amb l'objectiu de ser més eficients i respectuosos amb el medi ambient i no malbaratar recursos, es vol ajustar el número d'exemplars que cal imprimir en format paper, així com els que es deixen als punts de distribució habituals del municipi.


* D’acord el que estableix la normativa de Protecció de Dades Personals, l’informem que les dades facilitades seran incloses en un tractament de dades responsabilitat de l’Ajuntament de Begur, les dades seran utilitzades per a la la gestió de l'enviament de la revista municipal Es Pedrís Llarg pel mitjà que hagueu sol·licitat. Podeu ampliar l'informació sobre el tractament de dades personals consultant la Política de Privacitat al lloc web de l’Ajuntament de Begur (https://begur.cat/politica-de-privacitat/).

Les vostres dades seran conservades fins que sol·liciteu la baixa de la revista municipal Es Pedrís.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a l’Ajuntament de Begur a la següent adreça: Plaça de l'Església, núm. 8 17255 Begur (Girona) o mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Edat *
Telèfon de contacte
Està empadronat/da al municipi? *
Vol rebre la revista municipal en paper o digital? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy