Intresseanmälan Utskottsmedlem 2018
Att vara medlem i ett utskott är en bra start för dig som är intresserad av att engagera dig i sektionen. Man lägger själv upp en plan över hur mycket tid man är redo att lägga ner tillsammans med utskottets ordförande och inga tidigare erfarenheter behövs för att få vara med. Så var inte rädd att det ska komma i vägen för dina studier eller att du inte är tillräckligt erfaren, för det stämmer inte!
Kort och gott så är det sjukt kul och givande att vara med, det ser dessutom bra ut på ditt CV! Kan det ens bli bättre än så?

Så nu kanske du är intresserad av att veta mer om vad utskotten som söker medlemmar just nu håller på med egentligen.

Aktivitetsutskottet:
Vårt alldeles egna AktU håller i alla aktiviteter som endast riktar sig till sektionens medlemmar. Tidigare år har de bland annat anordnat fulvinsbrännboll, filmkvällar, pepparkaksbak, examenssittning för treorna med mera. De har möjlighet att hitta på alla möjliga olika aktiviteter så om du känner att du har roliga ideér på saker man kan hitta på, sök AktU för guds skull!
Om du har fler frågor hör av dig till Ordförande för AktU Dawid Lesicki: aktu@lingsektionen.se

Alumniutskottet:
AlumnU är det utskottet som sköter all kontakt med Lingsektionens alumner, alltså de studenter som har studerat på Lingsektionen. Som medlem i detta utskottet kommer du att få ha kontakt med gamla studenter vilket ger ett utmärkt kontaktnät inför framtiden. Det finns bland annat planer på att anordna alumnkvällar där man får mingla och samtala med alumner. Känns detta som något som skulle passa dig? Sök AlumnU!
Det här utskottet saknar för närvarande ordförande så om du är sugen på det vore det superkul!
Om du har fler frågor hör av dig till förra ordförande för AlumnU Adam Andersson: alumnu@lingsektionen.se

Info&Webb utskottet:
Som medlem i info&webb utskottet så finns det massor med kul att hitta på. Det är de som sköter alla sektionen sociala medier, facebooksidor, facebookgrupper och instagram. Det är även detta utskott som sköter hela hemsidan. Info&webb utskottet skickar även ut lingbrevet varje vecka och har hand om all information som går ut via sektionen. Kort och gott, det finns massa roligt att göra i Info&Webbutskottet!
Om du har fler frågor hör av dig till Ordförande för Info&Webb Valentin Johansson: info@lingsektionen.se

Näringslivsutskottet:
NärU är det utskott som fixar in all spons till sektionen. Som medlem i NärU kommer du att ha kontakt med massa olika företag, stora som små. Du får god erfarenhet i att ha kontakt med och förhandla med företag. Att dra in spons till sektionen gör såklart att vi kan hitta på fler aktiviteter och ge mer tillbaka till våra studenter. Att vara med NärU är väldigt inspirerande och ger ett stort kontaktnät med företag som är guld värt att ha med sig i arbetslivet, himla bra helt enkelt!
Om du har fler frågor hör av dig till Ordförande för NärU Thea Henricson: naru@lingsektionen.se

Pubutskottet:
Fyra gånger per termin håller LingPuben i olika pubar där vi lingare får komma, dricka lite öl, äta god mat och bara umgås med likasinnade. Som medlem i LingPuben får du vara med och planera dessa pubar (bestämma mat och dricka!), du får även jobba på dessa pubar. Ett bra tillfälle att lära känna fler personer och även ett väldigt roligt uppdrag!
Om du har fler frågor hör av dig till Ordförande för LingPuben Daniel Hu: pubchef@lingsektionen.se

Utbildningsutskottet:
Utbildningsutskottet är det utskott som har hand om kursutvärderingar i alla klasser. För tillfället söker de EL-Snordf. Som Snordf är man länken mellan programmets studenter och universitetet, och man jobbar med studentpåverkan och studiebevakning. Snordfen för EL är alltså den som har ansvar för EL:s klassrepresentanter och ser till att kursutvärderingar blir gjorda med mera. En roll för den som vill ha en stor påverkan och göra skillnad på en högre nivå. I dagsläget är ordförande posten för Utu vakant, ifall du känner dig intresserad av att söka den hör då av dig till styret@lingsektionen.se

Lingsektionens sida i LiTHanian:
Om ni har läst LinTeks tidning LiTHanian har ni säkert i slutet stött på sektionernas sidor. Varför har inte Ling en? har du säkert tänkt. Nu går det att ändra på! Vill du vara med och skriva en underhållande sida i Lings anda, sök! Lite oklart vad man ska skriva men det kommer bli mer klart sen, tror det är ganska fritt. Hör av dig till Styret om du har mer frågor! styret@lingsektionen.se.
Vad heter du? / Vem vill du nominera? *
Vilket program? *
Vilket eller vilka utskott är du / nominerade intresserad av att vara med i? *
Required
Om du valt mer än ett utskott, kan du tänka dig att vara med i fler än ett? *
Om nej - rangordna utskotten. Mest intressant utskott först.
Berätta lite kort om dig själv och varför du är intresserad av att engagera dig i Lingsektionen! *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lingsektionen. Report Abuse