Metropolis Festival 2019 open call Talent Stage
Tijdens de 31e editie van het Metropolis Festival op zondag 30 juni is er opnieuw plek voor jong talent op de Talent Stage (powered by Popunie) - het podium dat in 2014 zeer succesvol werd geïntroduceerd. Wil jij in aanmerking komen voor zo'n felbegeerde plek in de line-up van Metropolis? Meld je dan nu aan (t/m vrijdag 31 mei)!

Muzikanten die in aanmerking willen komen dienen 18 jaar of jonger te zijn, of in het geval van een band moet de meerderheid (de helft + 1) van de bandleden 18 jaar of jonger zijn. Alle muziekstijlen zijn welkom en acts mogen uit heel Nederland komen. Eigen materiaal heeft de voorkeur, maar covers zijn geen bezwaar.

Metropolis Festival-programmeur Joey Ruchtie selecteert uit de inzendingen vier talentvolle acts. Zij kunnen op Metropolis laten zien wat zij in hun mars hebben. Direct na deze optredens op de Talent Stage bepaalt een vakkundige jury wie de aanmoedigingsprijs de 'Lekker Bezig-bokaal' mee naar huis neemt. Gekoppeld aan de prijs zijn een professionele fotoshoot, studiotijd en een workshop op maat met de Popunie om winnaar verder op weg te helpen.

Zorg ervoor dat jij en je eventuele bandleden 30 juni vrij houden in jullie agenda's! We zullen binnen twee weken na de inschrijfdeadline de winnaars bekend maken, maar je moet natuurlijk wel beschikbaar zijn en blijven.

E-mail adres contactpersoon *
Your answer
Telefoonnummer contactpersoon *
Your answer
Artiestennaam *
Your answer
Beknopte biografie (benoem bandleden, hoe lang de artiest bestaat en waar artiest vandaan komt) in maximaal 50 woorden *
Your answer
Leeftijden van alle bandleden (mag gemiddeld niet hoger dan 18 zijn) *
Your answer
Link naar muziek (minstens 1, maximaal 2 nummers) *
Your answer
Link naar video
Your answer
Link naar een representatieve foto van de artiest *
Your answer
Link naar Facebook *
Your answer
Link naar website of eventuele andere social media kanalen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service