Gröna tak handboken feedback
Detta formulär används för att samla in feedback och kommentarer på Grönatakhandboken.

Grönatakhandboken har tagits fram I ett brett samarbete mellan offentlig och privat sektor samt forskningsinstitut och den är uppdelad i två delar som behandlar allt från betongbjälklag, tätskikt till växtbädd, och vegetation. En vägledning för beställare har även tagits fram liksom en rapport om arbetsprocessen för att kvalitetssäkra byggandet av gröna anläggningar på bjälklag. Vår tanke med detta formulär är att göra det möjligt för alla som läser Grönatakhandboken att komma med återkoppling och kommentarer till texten.

För att fylla i formuläret måste man fylla i namn och kontaktuppgifter. Vi har med detta som ett krav eftersom vi kan behöva komma i kontakt med er för förtydligande eller förklaringar på kommentarer. Att lämna en kommentar betyder inte per automatik att den blir införd i den slutgiltiga publikationen.

Email *
Namn *
Arbetsplats *
Tjänst/titel *
Jag arbetar med gröna tak inom mitt yrke
sällan
ofta
Clear selection
Jag arbetar med gröna tak utifrån
Återkoppling till gröna tak handboken. Beskriv i text hur du vill att gröna tak handboken bör uppdateras. Ange vilken text som du har åsikter om och vill se förändrad. Ange vilken publikation det handlar om och vilken sida och stycke som vi kan hitta den föreslagna texten. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy