Ilmoittautuminen nuorten vertaistukileirille 7.-9.6.2019 (Kylpylähotelli Peurunka)
***Huom! Leirin varsinaiset paikat on nyt täytetty. Voit ilmoittautua varasijalle, on todennäköistä, että peruutuksia tulee. Ilmoitamme mahdollisesta leiripaikan vapautumisesta mahdollisimman pian.***

Lomakkeella voit ilmoittautua Korento ry:n nuorten vertaistukiviikonloppuun 7.-9.6.2019 (Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa). Viikonloppu on tarkoitettu 17-28-vuotiaille endometrioosin, PCOS:n tai vulvodynian kanssa eläville tai sairautta itsellään epäileville. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 20.5. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leiriviikonloppu järjestetään STEA:n varoin ja se on ilmainen kaikille Korento ry:n jäsenille. Ei-jäsenille hinta on 35 euroa. Leiriläisille tarjotaan majoitus ja ohjelman mukaiset ruokailut viikonlopun aikana. Matkakuluja ei korvata. Viikonloppuun osallistujilta edellytämme järjestettyyn ohjelmaan osallistumista oman voinnin mukaan. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman pätevää syytä tehdystä peruutuksesta perimme 60 euron omavastuumaksun.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä elina.purho(a)korento.fi.
Email address *
Nimi *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Oletko Korento ry:n (ent. Endometrioosiyhdistys) jäsen? *
Required
Postiosoite (katuosoite, postinumero, postitoimipaikka) *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Allergiat ja ruokavaliot
Your answer
Muut erityistarpeet (esim. esteettömyys)
Your answer
Peurungasta ei kulje sunnuntai-iltapäivänä julkisia kulkuvälineitä Jyväskylään. Tarvitsetko leirin lopuksi kuljetuksen Peurungasta Jyväskylään? *
Haluamme, että sinun on helppo tulla leirille. Sen tähden Nuorisotiimin jäsen ottaa sinuun yhteyttä ja voit kysyä häneltä käytännön asioista tai muusta leirille osallistumiseen liittyvästä. Kirjoita alle, mitä kautta haluat yhteydenoton (puhelinnumero, sähköposti, some-kanava tms.)
Jos et halua, että nuorisotiimiläinen on sinuun yhteydessä, voit jättää kentän tyhjäksi.
Your answer
Annan luvan tietojeni käsittelyyn ja säilyttämiseen liittyen nuorten vertaistukileirin järjestämiseen. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Korento ry. Report Abuse