Upitnik o procjeni potreba organizacija civilnoga društva u pripremi i provedbi aktivnosti koje će biti organizirane povodom predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji sa Savjetom za razvoj civilnoga društva, provodi procjenu potreba vezano uz sudjelovanje organizacija civilnoga društva (OCD) u pripremi i provedbi aktivnosti koje će biti organizirane povodom predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU u prvoj polovici 2020. godine*.
Upitnikom se žele prikupiti informacije od strane organizacija civilnoga društva, a koje bi zatim bile predstavljene na tematskoj sjednici Savjeta za razvoj civilnoga društva u lipnju/srpnju 2019. godine te Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, kao glavnom koordinatoru HR PRES 2020 na nacionalnom nivou.
Svrha upitnika je dobiti uvid u potrebe OCD-a kako bismo na vrijeme osigurali podršku te koordinaciju svih aktivnosti OCD-a, s ciljem osiguravanja dostatnih financijskih sredstava te uspostave dodatne sinergije i šireg utjecaja.

Upitnik se može ispuniti do 25. travnja 2019.

*https://www.consilium.europa.eu/hr/council-eu/presidency-council-eu/

Upitnik je anoniman, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo za gore navedenu svrhu.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service