Meet Up Expertendatabank: Arbeidsmarkt
Heb jij expertise over de arbeidsmarkt? Dan is dit evenement voor jou!

De Expertendatabank, van de Vlaamse Overheid, streeft naar een betere representatie van onze samenleving in de media. Hiermee willen we bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid van experten uit groepen die minder aan bod komen; mensen die zich identificeren als vrouw, een migratieachtergrond hebben en personen met een handicap.

We organiseren regelmatig Meet Ups tussen experten en journalisten, telkens rond een ander thema. Na een succesvolle eerste event voor klimaatexperten organiseren we nu een nieuwe meet up voor arbeidsmarktexperten.

Kan jij meer vertellen over de uitdagingen van de arbeidsmarkt? Vergrijzing, te veel openstaande vacatures, de toenemende ongelijkheid, etc? En hoe ziet de arbeidsmarkt eruit postcorona?

Op 23 november om 12u gaan we langs bij de redactie van De Standaard waar hun journalisten klaar zullen staan om nieuwe stemmen te ontmoeten.

Schrijf je in en word zichtbaar voor journalisten. Dit is een unieke kans om een persoonlijke relatie op te bouwen met journalisten die op zoek zijn naar jouw expertise. Jouw deelname is volledig gratis. Dit is geen interview, wel een informele manier om contacten te leggen en zichtbaar te worden.

Je ontvangt meer informatie over het verloop van het evenement nadat je bent ingeschreven.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam, Naam
Expert in... (specifieke kernwoorden)
Huidige job
Huidige werkgever
Link naar LinkedIn profiel
Hoe heb je dit event ontdekt? (Indien niet via de kanalen van de Expertendatabank, gelieve dan in te vullen via welke andere weg je ons vond.)
Clear selection
Ben je al ingeschreven als expert op expertendatabank.be?
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy