Aplikimi Online për Informatë nga Plani
Email address *
Titulli *
Emri dhe Mbiemri *
Cilësia *
Numri personal *
Adresa e aplikuesit *
Komuna e aplikuesit *
Numri i telefonit *
Numri i parcelës *
Zona Kadastrale *
Njësia *
P.sh : P-71914059-01455-5
Ngarkoni skanimin ose foton e kopjes së planit dhe çertifikatën e njësisë kadastrale (jo më të vjetër se 6 muaj). *
Ju mund të ngarkoni dokumente vetëm në formatin PDF ose IMAGE.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service