Inschrijfformulier Belangstellendenlijst
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Centraal Wonen Lismortel
De kleine lettertjes:
- We houden regelmatig kennismakingsbijeenkomsten. We vertellen op deze bijeenkomsten wat Centraal Wonen precies inhoudt en we gaan met elkaar in gesprek om te kijken of Centraal Wonen bij jou past en of jij past bij Centraal Wonen.

- Als je je hebt ingeschreven, ontvang je uiterlijk binnen drie maanden een uitnodiging voor een kennismakingsbijeenkomst.  

- Pas als je een kennismakingsbijeenkomst hebt bijgewoond, is je inschrijving op de belangstellendenlijst definitief.

- Als je nog niet zeker weet of Centraal Wonen iets voor je is, dan kun je voordat je je inschrijft op de belangstellendenlijst ook eens vrijblijvend op de koffie komen. Iedere eerste zondag van de maand ben je tussen 11 en 13 uur van harte welkom in onze Ontmoetingsruimte. Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.cwlismortel.nl/ of op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/cwlismortel

- De belangstellendenlijst is geen 'wachtlijst'. Bij het zoeken naar nieuwe bewoners kijken wij of jouw gezinssamenstelling past bij de vrijkomende woonruimte en verder kijken we naar je motivatie om bij ons te komen wonen. We kijken niet naar de inschrijftijd op de belangstellendenlijst.  

- We gaan er vanuit dat je, bij inschrijving, daadwerkelijk in de gelegenheid bent om in het komende jaar eventueel de stap van een verhuizing te maken. Als je het nu nog niet zeker weet, dan liever pas inschrijven als je er wel echt aan toe bent.

- Je inschrijving vervalt na een jaar. Dat doen we om onze lijst up-to-date te houden. Ben je na een jaar nog steeds geïnteresseerd, schrijf je dan opnieuw in.

Heb je de kleine lettertjes gelezen en ga je akkoord? *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy