Nagykáta Futsal 2015/16-os férfi NB II-es szezonbérlet vásárlás
Kedves Érdeklődők, Szurkolók, Futsal kedvelők!

A mai nappal a Nagykáta SE Futsal Szakosztálya megkezdi a bérletárusítást a 2015/16-os férfi NB II-es futsal szezonra. Pontos bajnoki menetrend a héten várható, de ami biztos, hogy egyesületünk a Keleti csoportba kapott besorolást, valamint, hogy az idei évad alatt 13 hazai mérkőzésen szórakozhatnak hétfő esténként városunk sportcsarnokában.

Bérlet vásárlási szándékát az alábbi űrlap segítségével juttathatja el hozzánk.
(Adatai a bérlet kiállításához, valamint a számlázáshoz szükségesek, mi ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen körülmények között 3. fél számára nem szolgáltatjuk ki.)

A bérleteket az első hazai bajnoki mérkőzés napján, személyesen tudják majd átvenni a sportcsarnok pénztárában. Fizetni készpénzben tudnak személyesen, előre megbeszélt időpontban a Nagykáta Városi Sportcsarnokban, vagy az első hazai találkozó estéjén a sportcsarnok pénztárában.
A megváltott bérletek személyi igazolvánnyal érvényesek és másra át nem ruházhatóak. A bérletvásárló a belépésre szolgáló igazolás átvételével elfogadja, hogy a szervező által meghatározott pályarendszabályokat betartja, illetve elfogadja. Tudomásul veszi, hogy a sportrendezvény alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető.

A bérlet a 2015/16-os szezon valamennyi hazai mérkőzésére belépésre jogosít. Bérletet várhatóan szeptember 7-ig lehet váltani. A vásárlók közül 3 szerencsés bérlettulajdonos Nagykáta Futsalos ajándékokkal gazdagodhat az első hazai összecsapás napján! A sorsolásról a hivatalos Facebook oldalon értesülhetnek majd!
Érdeklődni a +36-30-903-5611-es telefonszámon lehet.

Köszönettel és tisztelettel,
Nagykáta Futsal vezetőség

Hajrá, hajrá 'Káta!
A 2015/16-os szezon bérlete
Vezetéknév *
Your answer
Keresztnév *
Your answer
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím *
A formátum a következő: "2760 Nagykáta, Kis utca 1."
Your answer
Bérlettípus *
A diák és nyugdíjas kedvezmény 30%. A Támogatói bérlet vásárlásával Ön egy magasabb összeggel járul hozzá csapatunk működtetéséhez. A Támogatói bérlet összege min. 5000 HUF, maximum pedig az Ön lehetőségeitől és felajánlásának mértékétől függ. A Támogatói bérlet megvásárlása +1 fő beléptetésére is feljogosít.
Támogatói bérlet kiválasztása esetén a támogatás mértéke: (HUF)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service