PRIJAVNICA za Središnju konferenciju o zelenoj gradnji i održivom razvoju
Poštovana/i,

pozivamo Vas da se pridružite SREDIŠNJOJ KONFERENCIJI O ZELENOJ GRADNJI I ODRŽIVOM RAZVOJU koja će se održati 24. listopada 2018. godine u Esplanade Zagreb hotelu.

Konferencija je središnje godišnje okupljanje profesionalaca koji se bave zelenom ekonomijom, održivom gradnjom i prometom, zelenom energijom i održivim razvojem.


GLAVNE TEME KONFERENCIJE:

ZELENA GRADNJA
ODRŽIVA EKONOMIJA
ODRŽIVI PROMET
IZAZOVI VELIKIH INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA (11. HRVATSKI FORUM O ODRŽIVOJ GRADNJI)
ENERGETSKA OBNOVA ZGRADA
FINANCIRANJE ODRŽIVIH NEKRETNINA
INTEGRIRANO PLANIRANJE URBANIH PROSTRA
SUSTAVI OBVEZA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI


Konferencija je namijenjena predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, državnim dužnosnicima i predstavnicima nadležnih ministarstava, vlasnicima nekretnina, arhitektima, projektantima, investitorima, developerima, građevinarima, proizvođačima građevinskog materijala, predstavnicima turističkog sektora, bankarima, predstavnicima energetskih tvrtki, predstavnicima akademske zajednice i mnogim drugima.

Ljubazno molimo da ispunite sva navedena polja kako bi potvrdili Vaše sudjelovanje na Konferenciji.

S poštovanjem,

Tim Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju Vam je na raspolaganju i sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja
T + 385 1 4886 296; E: events@gbccroatia.org

PODACI SUDIONIKA KONFERENCIJE
Prezime *
Your answer
Ime *
Your answer
Funkcija
Your answer
Adresa i poštanski broj *
Your answer
E-mail *
Your answer
Mobitel
Your answer
OZNAČITE ODGOVARAJUĆU KOTIZACIJU:
Cjenik kotizacija:

1. EARLY BIRD (DO 01.07.2018.):
a. Članovi HSZG, HUPFAS, HUEC - 750,00 HRK + PDV
b. OSTALI - 950,00 HRK + PDV

2. CIJENE NAKON 01.07.2018.:
a. Članovi HSZG, HUPFAS, HUEC - 950,00 HRK + PDV
b. OSTALI - 1.250,00 HRK + PDV


Uplate se vrše prije događanja prema ponudi koju ćete primiti u najkraćem mogućem roku na IBAN Zagrebačka banka HR2923600001102306878

Sudjelovanje se smatra potvrđenim po zaprimljenoj uplati u roku od 8 dana od dana primitka ponude od organizatora

Za prijave više sudionika iz istog trgovačkog društva odobravamo popust. Prvi sudionik plaća punu cijenu kotizacije, a svakom sljedećem sudioniku odobravamo popust od 10%

Molimo Vas da nedolazak uslijed spriječenosti najavite najkasnije 30 dana prije održavanja konferencije, u protivnom nećemo biti u mogućnosti izvršiti povrat novca. Za otkaz nakon navedenog roka uplaćena svota se ne vraća.

Umjesto sudionika koji je prijavljen i koji je uplatio Kotizaciju može se bez naplate bilo kakvog troška odrediti drugi sudionik, koji je dužan predati svoju pristupnicu.

ČLANOVI HSZG-a, HUPFAS-a, HUEC-a:
OSTALI
Elektroničkom potvrdom ove Prijavnice potvrđujem da sam u cijelosti pročitao/pročitala i razumio/razumjela sve uvjete Konferencije i prijave, kao i postupke i svote u slučaju otkazivanja, te da ih u cijelosti prihvaćam. UVJETE KONFERENCIJE pogledajte ovdje: http://www.gbccroatia.org/upload/stranice/2018/05/2018-05-21/98/uvjetikonferencije.pdf *
INFORMACIJE O UPLATITELJU:
NAPOMENA za plaćanje - ako ju imate
Your answer
Naziv uplatitelja (tvrtka, institucija, pojedinac):
Your answer
OIB uplatitelja (tvrtke, institucije, pojedinca):
Your answer
Adresa, grad i poštanski broj uplatitelja (tvrtke,institucije, pojedinca):
Your answer
Kontakt telefon (tvrtke,institucije, pojedinca):
Your answer
E-mail kontakt (tvrtke,institucije, pojedinca):
Your answer
Sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka te na temelju EU propisa o zaštiti podataka koja će se početi primjenjivati u Hrvatskoj 25. svibnja 2018, ljubazno molimo Vaš pristanak za korištenje istih putem on-line prijavnice odgovorom DA uz pojašnjenje niže. „Izjavljujem da se gore navedeni osobni podaci mogu koristiti (ime, prezime, naziv poduzeća, funkcija, e-mail i mobitel, kao i drugi podaci o mom poslodavcu, položaju ili funkciji kod poslodavca, podatke o događaju koji sam pohađao, mjesto i datum događaja, potvrdu, certifikat, licence itd.) u marketinške svrhe*.
*
Zahvaljujemo na odvojenom vremenu za ispunjavanje prijavnice!
*Marketinške svrhe uključuju: vođenje evidencije o sudionicima događaja, uključujući evidenciju o broju događaja (i na kojima) je osoba sudjelovala; za analiziranje i utvrđivanje iz kojih organizacija sudionici dolaze i kakve funkcije obnašaju u tim organizacijama; za slanje e-pošte (e-mailova) s ciljem informiranja o edukacijama, simpozijima, novostima, o uslugama i događanjima, bilo kod organizatora ili kod trećih strana (partnera, sponzora, ostalih sudionika događaja); za kontaktiranje telefonom, u svrhu predstavljanja strukovnih sistemskih rješenja pojedincu ili poslodavcu; a prema prethodnom dogovoru također i na njihovoj adresi; za praćenje čitanja poslanih poruka e-pošte, koje je pojedinac otvorio ili nije otvorio, veze koje je otvorio ili kliknuo (sadržaj koji je pročitao ili gledao), koliko je vremena čitao ili pregledavao pojedinačni sadržaj; za segmentiranje pojedinaca na temelju činjenica iz prethodne alineje i daljnje slanje prilagođenih (individualiziranih) e-poruka (to znači da različiti pojedinci mogu primati e-poštu s različitim sadržajem), s ciljem boljeg (relevantnijeg) informiranja pojedinaca i postizanja veće razine odgovora na vijesti poslane e-poštom; za objavljivanje u stručnim medijima i na web stranicama, s primarnim ciljem promicanja pojedinca i njegovog poslodavca (ovlašteni arhitekt, licencirani izvođač, ..);davanje certifikata, potvrda, licenci itd. sudionicima događaja i vođenja evidencije s tim u vezi.
Organizator (HSZG) prikuplja, pohranjuje, obrađuje i prosljeđuje svojim ugovornim operatorima podatake, i to u gore navedene svrhe.
Svjestan(-na) sam i prihvaćam da operator može trajno zadržati moje osobne podatke, sve do mog otkazivanja ovog pristanka, osim ako je svrha obrade u danim okolnostima već postignuta - u ovom slučaju, operator je dužan osobne podatke kojima je postignuta Svrha obrade, učinkovito i trajno izbrisati ili anonimizirati.
Upoznat(-a) sam s činjenicom da se takav pristanak za obradu osobnih podataka može u bilo kojem trenutku poništiti ili promijeniti, bez ikakvih negativnih pravnih posljedica za mene.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service