FORMULARI D’INSCRIPCIO A L’ASSOCIACIÓ DE PROFESSORAT DE MATEMÀTIQUES DE LES COMARQUES MERIDIONALS (APMCM)
La quota de soci dóna dret a:
La subscripció gratuïta a la revista NOUBIAIX (editada per la FEEMCAT i la SCM)
La subscripció gratuïta a la revista Suma (editada per la FESPM)
Gaudir de descomptes (o gratuïtat) en totes les activitats (jornades, congressos, seminaris, cursos,…) organitzats per l’APMCM, la FEEMCAT i resta d’entitats federades a ella, la FESPM i la SCM.

La quota anual és de 40€
Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
NIF *
Your answer
Adreça *
Your answer
Població *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Localitat del centre de treball *
Your answer
Nom del centre de treball *
Your answer
Entitat bancària *
Your answer
IBAN *
Your answer
(*) Aquest qüestionari està sotmès a la protecció de la inviolabilitat i secret de la correspondència proclamats com a dret fonamental a l’article 18 de la Constitució Espanyola i la normativa que el desenvolupa. La informació que conté només pot ser coneguda i divulgada pel destinatari, les terceres persones que interfereixin la informació poden incórrer en els diversos il·lícits administratius, civils i penals previstos per la llei.
S'enten que facilitant aquestes dades, de conformitat amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre, accedeixes a que s'incorporin als fitxers en suport paper i/o electrònic existents, que s’utilitzaran exclusivament per a les activitats de la Societat/Associació, i es conservaran amb caràcter confidencial. El soci pot accedir a les seves dades per a comprovar-les, modificar-les o cancel·lar-les quan ho desitgi, per a la qual cosa ho haurà de sol·licitar per correu electrònic o qualsevol altra mètode de comunicació fefaent. Adreça electrònica de contacte: apmcm@feemcat.org
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy