SWING IT SOLO
Prijava na SWING IT SOLO tečaj. Na voljo so trije termini:
1. SREDA od 10:00 - 11.00 (pričetek 23.10.2020)
2. ČETRTEK od 18:00 - 19:00 (pričetek 24.10.2020)
3. PONEDELJEK od 18:00 - 19:00 (pričetek 28.9.2020)

Tečaj poteka 2 meseca oziroma 8 vaj.
Predznanje ni potrebno.
Cena: 60 eur za 8 vaj (Plačilo lahko opravite tudi v dveh obrokih => 2x 30 eur) + 10 eur članarine (za nove člane)
Ime in Priimek *
Datum rojstva: *
DAN / MESEC / LETO (npr. 25 /12/1990)
MM
/
DD
/
YYYY
Stalni naslov *
Pošta in kraj *
Mobilna številka *
Email naslov *
Izberite tečaj: *
Required
Plačilo v 2. obrokih *
S prijavo na tečaj in plačilom 1. obroka ste potrdili rezervacijo svojega mesta na tečaju in se obvezujete, da boste tečaj poravnali v celotnem znesku. Predčasni izpis ni mogoč.
Required
Letna Članarina
Novi člani: Letna članarina znaša 10 eur. Če se vpisujete prvič, potem dodajte znesek 10 eur => tečaj je 60 eur + članarina 10 eur = 70 eur (1. obrok = 40 eur, 2. obrok = 30 eur)
Obstoječi člani: V primeru, da vam je potekla letna članarina, vas bomo na samem tečaju opomnili za plačilo. Letna članarina velja 1 leto od prvega vpisa (če ste se vpisali januarja 2020 potem velja do januarja 2021). Letna članarina znaša 10 eur.
Strinjam se s splošnimi pogoji Društva Vintage: *
Z izpolnitvijo e-prijavnice in njeno oddajo: **SOGLAŠATE, da ste seznanjeni in sprejemate Splošne pogoje Društva Vintage, ki so objavljeni na spletni strani http://www.vintage.si/splosni-pogoji/ =>> S potrditvijo »Splošnih pogojev Društva Vintage« in s tem posledično vzpostavitvijo pogodbenega odnosa, se udeleženec strinja in daje soglasje, da Društvo Vintage osebne podatke iz e-prijavnice udeleženca lahko obdeluje in uporablja z namenom vpisa, razporejanja v vadbene skupine, vodenje evidence članstva, korespondenco med društvomin udeležencem ter obveščanja o izvajanju aktivnosti, z namenom pošiljanja podatkov, potrebnih za izvedbo plačila vadnine in ostalih stroškov, vključno s pošiljanjem e-računov po elektronski pošti, s fotografiranjem, snemanjem in objavljanjem posnetkov, na katerih se udeleženec nahaja v publikacijah, na spletnih straneh in uradnih socialnih omrežjih Društva Vintage ter z občasnim objavljanjem in rednim arhiviranjem dosežkov, rezultatov, fotografij in video posnetkov, kjer se udeleženec nahaja. ***SOGLAŠATE s prejemanjem elektronskih novic o aktivnostih in dogodkih društva Vintage => Odjava od obveščanja od prejemanja obvestil po elektronski pošti se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na povezavo za odjavo oz. pošljete Odjava na naslov drustvo@vintage.si.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Društvo Vintage. Report Abuse