YES Alumni Albania Projects
Ky formualar aplikimi do t’ju japë mundësinë që të përzgjidheni për t’u bërë pjesë e projekteve të ndryshme që YES Alumni Albania do të organizojë në qytete të ndryshme të Shqipërisë .

Emër/Mbiemër *
Your answer
Datëlindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Numri i Telefonit *
Your answer
Qyteti ku jetoni dhe adresa *
Your answer
Shkolla/Universiteti *
Your answer
Email *
Your answer
Çfarë informacioni keni për programin YES dhe ku keni dëgjuar për të? *
Your answer
Keni marrë pjesë më parë në një organizatë jo qeveritare dhe çfarë keni bërë specifikisht?
Your answer
YES Alumni Albania organizon aktivitete vullnetare. Cfarë aktivitesh do të doje të organizoje? Në shërbim të kujt dhe si ? (Jepni shembuj konkretë) *
Your answer
Cila do të ishte mënyra më e mirë për të motivuar edhe shokët tuaj për të qënë pjesë e aktiviteteve të YES-it?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of American Councils for International Education in Southeast Europe. Report Abuse - Terms of Service