Registratie voor AED & reanimatie training
In het voorjaar  van 2024 organiseert IJlst Hartveilig wederom een herhaaltraining en een basistraining reanimatie in IJlst. De nieuwe data vind je onderaan dit formulier.


De training wordt in samenwerking met ANTONIUS Ziekenhuis Sneek gegeven door gecertificeerde instructeurs op een locatie in IJlst en is bedoeld voor deelnemers van 18 jaar en ouder. Vanaf 1 januari 2024 zijn helaas de kosten van de trainingen met €5,- per training verhoogd door de organiserende partij, daarom moeten wij ook een prijswijziging doorvoeren.
Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze trainingskosten (check dit zelf!)

Geen reden om te wachten of het uit te stellen!

Na opgave, ontvang je een mail met een bevestiging en indien er een datum gepland staat, word je geïnformeerd. Pas na (vooruit)betaling is je deelname definitief. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Achternaam *
Mobiel telefoonnummer *
straat
postcode
plaats
LET OP, voor dat je een keuze maakt, lees onderstaande goed, zodat je de juiste training kiest.  
Heb je NIET eerder een gecertificeerde 'Basis reanimatie training' gevolgd, schrijf je dan in voor de Basistraining. Is het al langer dan een paar jaar geleden en wil je echt goed opfrissen, dan kan het ook zinvol zijn om de BASIS training opnieuw te doen 

Heb je al WEL eerder een reanimatie training gevolgd, maar moet je een (wel of niet verplichte) update van de training?  Schrijf je dan in voor de HERHAAL-training (deze zal begin 2024 weer ingepland worden).
Deze kan je alleen volgen als je eerder een gecertificeerde training hebt gevolgd  dan wel bij ons of bij een andere aanbieder.
Ik geef mij op  training van IJlst Hartveilig samen met met Antonius ziekenhuis Sneek. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy