ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ
16 ноември 2016 година, хотел Дрим, Струга
Име и презиме на учесник: *
Your answer
Име на граѓанска организација, институција и др.: *
Your answer
Телефонски број за контакт *
Your answer
Е-пошта за контакт *
Your answer
Дали би сакале да организирате настан за време на форумот? *
Ако да, ве молиме опишете го настанот (наслов, цел, вид, број на учесници, времетраење):
Your answer
Дали ќе ви биде потребна маса за презентација на публикации и сл.? *
Дали би патувале со организиран превоз (доколку има повеќе пријавени од иста локација, на пример од Скопје)? *
Од која општина ќе доаѓате: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms