Kalliokiipeilyn peruskurssi su 20.5.2018 klo 13–19
Tällä lomakkeella kerätään sitovat ilmoittautumiset Huvimestarin kalliokiipeilyn peruskurssille. Osallistujat kurssille valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kalliokiipeilyn peruskurssi antaa sinulle valmiudet itsenäiseen yläköysikiipeilyyn yhden köydenmitan reiteillä, eli käytännössä Suomessa missä vain. Kurssilla emme opettele varmistustaitoja vaan ne sinun tulee hallita ennalta. Seinäkiipeilyn peruskurssin voit käydä esim. Boulderpajalla, tai tarpeen tulleen järjestämme aamupäivällä halukkaille varmistustaitokurssin klo 09 - 12 (40 € / hlö lisähintaan).

Kallioille pyritään järjestämään ryhmän kesken kimppakyyditystä. Ilmoittakaa lomakkeen lopussa olevaan kenttään, jos tarvitsette kyydin. Ellet ilmoita mistä päin olet tulossa, oletamme sinun olevan Jyväskylästä :)

Kurssi voidaan peruuttaa, jos osallistujia ei ole tarpeeksi. Minimiosallistujamäärä 4 hlö. Kurssille otetaan maksimissaan 9 henkeä. Osallistujat saavat tarkemmat tiedot tapahtumasta sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa. Suljemme ilmoittautumislomakkeen, jos ryhmä tulee täyteen.

Hinta kurssille on 95 € / hlö. Hinta sisältää mahdolliset tarvittavat vuokravarusteet, materiaalin ja koulutuksen. Toiminnallamme on vastuuvakuutus, mutta osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu.

Ilmoittautumisensa voi perua perjantaihin 13.5. klo 23.59 saakka. Perumattomat poisjäämiset laskutetaan täysimääräisinä.

Kysymyksiin vastataan puhelimitse 0400 627 010 (myös sms/whatsapp) ja spostitse toni@huvimestari.fi

Nimesi
Your answer
Puhelinnumerosi
Your answer
Sähköpostiosoitteesi
Your answer
Osaatko varmistaa yläköydellä kiipeäjää?
Oletko aiemmin kiivennyt ulkokallioilla?
Jos sinulla on omia kiipeilyvarusteita, listaa ne alle (tällä kartoitetaan tarvittavaa lainavarustemäärää ryhmälle)
Esim. kiipeilykengät, valjaat, kypärä
Your answer
Kengännumerosi
Your answer
Onko sinulla auto (jos on niin montako kimppakyytejä ajatellen tarvittaessa kyytiisi mahtuu)?
Your answer
Vapaa kenttä
Tähän voit heittää yleisiä kommentteja/kysymyksiä tai ilmoittaa kyytitarpeesta.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of WEBinssi. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms