SAYFES metodityöpaja: Milloin arviointi on kehittävää arviointia?
Kutsumme sinut Suomen Arviointiyhdistys (SAYFES) ry:n järjestämään metodityöpajaan ke 24.4.2019 klo 8:30-11:00 Tieteiden Talolle (Kirkkokatu 6, Helsinki). Kahvitarjoilu alkaa klo 8:30, ohjelma klo 9:00.

Työpajan teema on: ”Milloin arviointi on kehittävää arvointia?” ja sen ohjaavat TtT, VTM Anu Räisänen sekä arviointipäällikkö Nina K. Hietakangas, Sininauhaliitto.

Työpaja on osa SAYFESin metodityöpajojen sarjaa, jossa esitellään uusia arviointimalleja ja menetelmiä. Pajan tavoitteena on selventää kehittävän arvioinnin ideaa ja avata kehittävän arvioinnin mahdollisuuksia arviointityössä.

Rekisteröidy täyttämällä alla olevat kentät 19.4.2019 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti!

Metodipaja on ilmainen SAYFESin jäsenille. Muilta perimme pajasta jäsenmaksua vastaavan hinnan (normaali 30e, opiskelijat 10e). Maksun voi maksaa SAYFESin tilille FI39 1572 3000 3549 93 (nimi viestikenttään). Parempi vaihtoehto on toki liittyä saman tien jäseneksi. Ohjeet löytyvät täältä: http://www.sayfes.fi/new-home/jaseneksi/

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin, Petra Mikkolainen, yhdistyksen sihteeri
petra.mikkolainen@lecturaconsulting.com
Email address *
Nimi *
Your answer
Organisaatio *
Your answer
Ruoka-ainerajoitukset
Your answer
Terveisiä arviointiyhdistykselle. Esim. mikä askarruttaa kehittävässä arvioinnissa?
Your answer
Olen *
Ymmärrän, että tilaisuus on ilmainen SAYFESin jäsenille. Muilta veloitetaan 30e/10e. Jäseneksiliittymisohjeet ovat saatavilla osoitteessa http://www.sayfes.fi/new-home/jaseneksi/ *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy