Inschrijfformulier avondcursussen Classroom English
U kunt zich inschrijven voor de cursus Classroom English door het onderstaande formulier in te vullen en vervolgens op 'verzenden' te klikken. Voor vragen kunt u contact opnemen met EarlyBird via info@earlybirdie.nl of 010 254 08 80. Kijk voor meer informatie over de cursus op www.earlybirdie.nl/classroomenglish.
Gegevens deelnemer
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Volledige naam voor op certificaat *
Your answer
Functie *
Your answer
E-mailadres *
Vul hier uw e-mailadres in. Correspondentie en informatie over de cursus zal naar dit e-mailadres worden verstuurd.
Your answer
Mobiele telefoonnummer *
Your answer
Factuurgegevens
Organisatie
Your answer
Contactpersoon *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
Inschrijving
Geef hier aan voor welke cursus u zich wilt inschrijven. *
Kijk voor de cursusdata op www.earlybirdie.nl/classroomenglish
Voorwaarden
Klik op de knop 'Verzenden' om uw inschrijving voor de cursus te voltooien. Door op 'Verzenden' te klikken gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

1. De kosten voor de cursus Classroom English Part 1 bedragen € 280,-. De kosten voor de cursus Classroom English Part 2 bedragen € 280,-. Het cursusboek is inbegrepen in de cursuskosten.

2. De cursuskosten worden bij aanvang van de cursus in rekening gebracht.

2. Voor het behalen van het certificaat geldt een aanwezigheidsplicht van 75%.

3. De inschrijving kan kosteloos worden geannuleerd tot 14 dagen na het moment van inschrijving. Indien de cursist de inschrijving na deze termijn annuleert worden de volledige cursuskosten in rekening gebracht. Annulering dient te geschieden per e-mail aan info@earlybirdie.nl.

4. Bij minder dan 10 inschrijvingen zal de cursus geen doorgang vinden. EarlyBird zal cursisten die zich hebben ingeschreven hier uiterlijk twee weken voor de eerste cursusbijeenkomst van op de hoogte brengen.

5. In het geval van ziekte van de trainer, of als de trainer anderszins verhinderd is de cursus op een van de vastgestelde data te geven, zal EarlyBird voor een vervangende trainer zorgen. Indien geen vervangende trainer kan worden gevonden wordt de bijeenkomst op een andere datum alsnog gegeven.

6. Op de inschrijving zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden EarlyBird 2014 (versie 1.2), welke zijn te raadplegen via www.earlybirdie.nl/algemenevoorwaarden

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of EarlyBird. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms