Prijava za seminar - Arhitektura koja nestaje / Disappearing Architecture
*obavezna polja

Međunarodni seminar Arhitektura koja nestaje je četvorodnevna serija predavanja, radionica, diskusija, stručnih obilazaka i izložbi sa učesnicima iz Srbije, regiona i Evrope. Projekat je prevashodno namenjen studentima tehničkih i umetničkih fakulteta iz regiona, ali i profesionalcima i široj publici. Seminar se odvija u okviru programa 55. Oktobarskog salona.

Arhitekte, urbanisti i istraživači arhitekture i umetnosti držaće predavanja i radionice zasnovane na njihovim teorijskim stanovištima i iskustvima u različitim studijama slučajeva u Jugoslaviji, Velikoj Britaniji, Brazilu, Nemačkoj, Austriji, Kaliforniji i dr. Seminar će se prevashodno baviti: tamama moderne arhitekture i njene „kreativne reaproprijacije“, pitanjima neformalne urbanizacije u okviru globalizovanog tržišta, savremenim umetničkim praksama zasnovanim na antifašističkim spomenicima nastalim u socijalizmu, preplitanju ideologije i estetike i drugim temama.

Predavači/mentori radionica: Rodžer Bundšu, Rajner Hel, Oven Haterli, Maroje Mrduljaš, Marko Lulić, Ludvig Engel, Dušan Đorđević, Dubravka Sekulić, Gruia Badesku i dr.

Seminar će biti na engleskom jeziku.

Organizator: Kulturni centar Beograda i NVO Blokovi

Nakon popunjavanja formulara neophodno je uplatiti participaciju u iznosu od 2.000 rsd za učešće na celokupnom seminaru ili 1.000 rsd samo za učešće na predavanjima.
* Cene obuhvataju: ulaznicu za 55. Oktobarski salon koja se može koristiti tokom celokupnog trajanja Salona, kao i troškove transporta do Palate Srbija, Novog Beograda i Muzeja Macura.

Način plaćanja – gotovinski, svakog radnog dana od 10 do 16 sati, Kulturni centar Beograda, kancelarija br. 6 ili ili svakog dana (osim ponedeljkom) od 12 do 20 sati na info-pultu 55. Oktobarskog salona, Resavska 40b. Rok za uplatu: 15. oktobar 2o14.

Za sve dodatne informacije posetite stranicu http://arhitekturakojanestaje.blokovi.org/
ili pišite na salonoktobarski@gmail.com

*Organizator zadržava pravo izmene programa.
Ime i prezime *
Your answer
Zemlja porekla
Your answer
Matični broj / broj pasoša *
*Neophodno zbog posete zgradi Palata Srbija - SIV, molimo Vas prvo naznačite da li je u pitanju jbmg ili br. pasoša pa zatim navedete broj
Your answer
*
Required
Fakultet i godina studiranja / Profesionalno zvanje *
Your answer
Kontakt e-mail *
Your answer
Kontakt telefon
Your answer
Potvrđujem svoje prisustvo: *
ukoliko ne možete prisustvovati tokom celog seminara, precizirajte prisustvo u polju ''Other''
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy