Kézműves alkotó műhely foglalkozások Sombereken
Felmérést szeretnénk készíteni, melyben kikérnénk a véleményedet, ezzel segítenéd munkánkat.

Fel szeretnénk mérni, hogy mekkora igény lenne vidéki alkotó foglalkozásra, táborra, melyben elsajátíthatnád a főzés, sütés, (glutén, laktóz és minden mentes sütés, főzés is) sajtkészítés, bútorfestés, általam megismert és kipróbált receptjeit, melyeket a tanfolyam elvégzése után írásban is megkapsz. Mutatnék sok apró és nagyobb trükköt, melyek megkönnyítik a konyhai feladataidat. Kipróbálhatod saját kreatív énedet. A foglalkozások Sombereken a Spori kávézóban zajlanak, kényelmes, nyugodt környezetben, ahol kikapcsolódhatsz a mindennapokból.

Lehetőség nyílhat az egészségben maradás művészetére is, mely egy külön foglalkozás témája lesz. Meg tudhatjuk a betegségek lelki háttereit, elkalauzoljuk az érdeklődőket a numerológia világába, és a masszázs, meditáció világába is betekinthetünk. Könnyű sétával felfedezhetjük Somberek csodaszép helyeit.

Ismered a Szafi termékeket? - egy előadásban szeretnénk bemutatni, hogyan tudod az egészségedet fenntartani és milyen dolgokkal tudod jobb formába hozni önmagad és családod. Megmutatjuk, és tapasztalati tudásunknak megfelelő gyakorlatba átültethető tanácsokkal látunk el, hogy ha glutén,- laktóz vagy bármilyen érzékenységben szenvedsz, akkor is van megoldás a minden napi étkezésben. A Szafi termékekről sok hasznos gyakorlati tudnivalót mutatunk be, hogyan tudod alkalmazni a mindennapjaidban és hogyan tudsz időt, pénzt spórolni úgy, hogy közben az egészséged és az alakod is tökéletes marad vagy még jobb lesz. A termékekből sok finomságot készítünk, melyeket meg is kóstolunk. Az alapanyagokat a nap végén meg is vásárolhatod.

A foglalkozás ideje alatt sok hasznos tudnivalóval leszel gazdagabb, a nap folyamán minden elkészített ételt megkóstolunk és mindenki elmondhatja véleményét. A jó hangulatról együtt gondoskodunk.

A tanfolyamot terveink szerint először egy naposra szervezzük, de egy teljes hétvégét is el tudunk képzelni. A szomszédos rendezvényházban kulturált, jól kialakított, pénztárcakímélő, szállás lehetőség megoldott. A foglalkozáson lehetőség lesz alapanyagok, eszközök, termékek megvásárolására is. A nap végén mindenki oklevelet kap és egy nagy élménnyel lesz gazdagabb.

Szeretnélek megkérni, ha felkeltettem az érdeklődésedet, válaszolj a lenti kérdésekre, majd oszd meg ismerőseiddel is, hogy minél több emberhez eljusson, köszönjük!

Email address *
Nemed *
Életkorod *
Your answer
Milyen foglalkozás érdekel? *
Required
Mikor tudsz részt venni a foglalkozásokon? *
Required
Hány napos foglalkozáson tudsz részt venni? *
Required
Mi a célod a tanfolyamon való részvétellel? *
Required
A termékeket, eszközöket szeretnéd a helyszínen megvásárolni? *
Mennyi pénzt áldoznál egy színvonalas műhelyfoglalkozásra? *
Lenne- e kedved több napos rendezvényhez, ahol az este folyamán tábortűz mellett kötetlenül beszélgetünk? *
Kivel jönnél a foglalkozásokra? *
Required
Gyerek foglalkozások, táborok is érdekelnek?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.