Részvételi szándék jelzése a 2021. október 13-i nyílt napon
Tisztelt érdeklődő Szülő!

A Zelk Zoltán Angol és Német Kéttannyelvű Tagintézmény vezetőjeként köszöntöm Önt! A 2022/2023-as tanévhez kapcsolódó beiskolázási programunk hamarosan kezdetét veszi. Iskolánk két tanítási nyelvű képzési struktúrája miatt (heti 5 nyelvi óra, 3 célnyelven oktatott tantárgy) városi beiskolázású. Elért eredményeinknek (végzőseink sikeres középfokú/felsőfokú komplex nyelvvizsgája, városi szinten kiemelkedő kompetenciaeredményünk, megyei/országos tantárgyi- és sportversenyeken elért helyezéseink) köszönhetően évek óta töretlen az érdeklődés a Zelk iránt.
Fenntartónk engedélyével a 2022/2023-as tanévben két első osztályt indíthatunk. Szokásainkhoz hűen az úgynevezett 'a' osztályok német két tanítási nyelvű programban vesznek részt, a 'b' osztályok pedig az angol kéttannyelvűseink.
Intézményünk tanulója kizárólag nyíregyházi lakcímmel rendelkező gyermek lehet. Beiskolázási program-sorozatunk a nyílt tanítási napból, a tájékoztató fórumból és az azt követő heti 1-1 iskolacsalogató foglalkozásból áll (október 20. ; november 3. és november 10. )
Jelen űrlap szándékjelző nyilatkozat az Ön részéről, amelyben kinyilvánítja felénk nagycsoportos óvodás gyermeke és egy szülő részvételi szándékát nyílt tanítási napunkon, 2021. október 13-án. A kitöltött nyilatkozat befogadásáról e-mailben küldünk megerősítést és egy az intézményünkbe való belépéshez kapcsolódó kódot.

Megértését és a fentiek tudomásul vételelét előre is köszönöm!
Medve Róbert tagintézmény-vezető
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
A nyílt napon résztvevő szülő neve *
E-mail cím, ahová a kódot küldhetjük.
Melyik irányultságú osztály órarészleteire kíváncsi? *
Required
Fogadja szeretettel bemutatkozó kisfilmünket!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy