Kaas-en Wijnavond @Home 27/11/20 en 28/11/20
!!!OPGELET: Dit is het bestelformulier voor een box voor 2 PERSONEN!!!
Wat?
Al voor de 6e keer trappen wij, de jins van den 51ste, onze wijnverkoop op gang met een kaas– en wijnavond. Jammer genoeg zal het dit jaar iets anders verlopen dan normaal. Omwille van de huidige maatregelen mag de kaas-en wijnavond niet meer doorgaan op de scouts, maar dat mag u er zeker niet van weerhouden om met uw bubbel er een gezellige avond van te maken bij uw thuis! We hebben namelijk een gloednieuw concept voor u bedacht!

Wat houdt dit nieuwe concept in?
Dit jaar kan je met uw bubbel van 4 of 2 personen een kaas-en wijnbox bestellen en deze komen afhalen of laten leveren op 27/11/20 en 28/11/20. OPGELET: Dit is het formulier voor de bestelling van een box voor 2 PERSONEN!!

Wine Lover Box: De box bevat kaas en één fles wijn naar keuze voor maar liefst 32 euro. De kaas zal in doosjes verpakt zijn zodat u het thuis helemaal naar wens kan presenteren
** In de box zit standaard brood en fruit inbegrepen.**

Wilt u graag een box bestellen, maar heeft u geen tijd om het af te halen? Voor een kleine meerprijs van vijf euro leveren wij ook aan huis. Met de opbrengst van dit festijn sponsoren we ons buitenlands kamp naar Bulgarije deze zomer!

Naam *
Achternaam *
E-mailadres *
Wanneer? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy