Prijavite se za Sajam letnjih mogućnosti!
Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu. Portal se bavi objavljivanjem različitih konferencija, kurseva, konkursa za prakse i volontiranja, ali i najava, aktuelnosti i studentskih vesti, kao vid promocije neformalnog obrazovanja i afirmacije inicijative među mladima u Srbiji. Takođe, organizacija priređuje autorske događaje, kao što je Sajam letnjih mogućnosti, gde se okupljaju izlagači koji studentima predstavljaju plan i program za aktivno leto posvećeno mladima, tu je i Mesec mladih, a i razne posete različitim organizacijama, firmama i kompanijama.

Ovom prilikom želimo da Vas pozovemo da ostvarimo saradnju na ovogodišnjem Sajmu letnjih mogućnosti u organizaciji Portala Mladi. SLM pruža priliku mladima da se upoznaju sa raznovrsnim volonterskim, edukativnim ili zabavnim programima koji se organizuju u Srbiji i inostranstvu, iza čije ponude stoje omladinske organizacije koje godinama uspešno obezbeđuju mladima mogućnost da uče, rade ili se zabavljaju po celom svetu!

Sajam letnjih mogućnosti održaće se u petak 24. maja sa početkom u 15h u Kancelariji za mlade Grada Beograda "Gnezdo", na šestom spratu zgrade Beograđanke, Masarikova 6.

Upoznajte se sa programima: Aiesec-a, Mladih istraživača Srbije, ISWIB-a kao i Erasmus+ programima razmene (Tempus fondacija), EKOF Media Group, American Adventures Work and Travel, INO agencije, Beogradske otvorene škole(BOŠ), Društva za akamedski razvoj, Nacionalne službe za zapošljavanje i Menadžment centra Beograd- za sve one koje zanimaju mogućnosti koje prevazilaze leto!
Ime i prezime
Your answer
E-mail
Your answer
Fakultet
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service