EKF 2023 pályázatíró workshop - 2017. április 26-27, Pécs - jelentkezési űrlap

A pécsi Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. – együttműködésben az EMMI-vel és Pécs Városával – folytatja a tavalyi EKF-sorozatot, és 2017. április 27-re egynapos, intenzív szakmai workshopot hirdet a magyarországi pályázó városok szakmai képviselői számára. (Emellett a rendezvényt ajánljuk minden olyan magyarországi városnak, amely hosszú távú, európai színvonalú kulturális stratégiában és nemzetközi kulturális kapcsolatépítésben gondolkodik.) A workshopra meghívást kapnak az Egyesült Királyság szintén 2023-ra pályázó városai.

A program 3 párhuzamos workshop-szekcióból áll, amelyek mindegyike egy-egy nagyívű, de konkrét téma köré épül

Európai dimenzió
Az EKF beágyazása a hosszú távú kulturális stratégiába és a megvalósításhoz szükséges kapacitás
Közönségfejlesztés, a helyiek bevonása, aktív részvétel

Ezeket az – EU-s Határozatban is megtalálható – témaköröket a Bizottság, nemzetközi és magyar szakemberek, valamint az elmúlt években pályázó városok véleménye alapján választottuk, mivel ezek különösen sok pályázónak okoztak fejtörést, és komoly félreértésekhez vezethetnek. Mindamellett meggyőződésünk, hogy még akkor is igen hasznos meghallgatni egy-egy további véleményt, ha egyébként a pályázati csapatoknak határozott elképzeléseik vannak ezekről a témákról. A workshop-foglalkozások nyelve angol. A maximális effektivitás és időkihasználás jegyében párhuzamosan rendezett szekciók miatt határozottan javasoljuk, hogy a városok minden szekcióba, amely iránt érdeklődnek, külön résztvevőt delegáljanak.

A szeminárium zárt körű és regisztrációhoz, valamint részvételi hozzájáruláshoz kötött, amelynek mértéke 50.000 Ft/fő. (A díj tartalmazza a szakmai programot, az étkezéseket és a szakmai anyagokat.) Kedvezmények: Egy város képviseletében 2 fő együttes regisztrációja esetén a díj összesen 90.000 Ft-ra, 3 résztvevőnél már 120.000 Ft-ra csökken.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question