Stagiu de Introducere în Pedagogie Cercetășească
Echipa de Formare Transilvania și Banat vă invită la Alba-Iulia în perioada 17-19 martie, pentru a participa la un stagiu de bază în formarea unui lider: Introducere în Pedagogia Cercetășească.

Principalele subiecte abordate în cadrul stagiului vor fi Metoda Scout, prezentarea componentelor și rolul lor în lucrul cu copiii și tinerii, profilul și nevoile copiilor și tinerilor, profilul liderului și elementele de pedagogie pe ramura de vârstă aleasă de fiecare dintre voi.

Contribuția de participare este de 40 lei/persoană și include pauzele de cafea și materialele pentru curs. Referitor la cazare, vom încerca pe cât posibil să apelăm la cercetași-gazde.

Dacă sunteți interesați să participați la stagiu sau aveți membri în centrul local sau în grupul de ințiativă, din care faceți parte, care sunt interesați să participe, completați formularul de înscriere până la data de 5 martie:

Nume și Prenume *
Your answer
ID Scout *
Your answer
Centrul Local *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Adresa de e-mail *
Your answer
Aşteptări de la acest stagiu *
cu ce ai vrea să pleci acasă
Your answer
Contribuții *
cu ce vii tu la stagiu - cunoștințele deja dobândite/aptitudini
Your answer
Grupa de vârstă cu care lucrezi/ vrei să lucrezi *
Ai mai participat la vreun stagiu de formare ONCR până acum? *
Dacă da, la care?
Your answer
Dacă locuiești în Alba-Iulia și poți găzdui cercetași, te rugăm să ne spui numărul maxim de persoane și care sunt condițiile (nevoie de sac de dormit etc.)
Your answer
Dorești să ne spui ceva în încheiere?
Nelămuriri, nevoie de cazare etc.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Organizația Națională Cercetașii României. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms