Netwerk Rett Syndroom & Onderwijs
In 2021 wordt het netwerk Rett Syndroom & Onderwijs gelanceerd. Vanwege de huidige maatregelen, zullen de eerste bijeenkomsten online plaatsvinden. De eerste introductie bijeenkomst om kennis te maken vindt twee keer plaats, zodat zoveel mogelijk geïnteresseerden in de gelegenheid zullen zijn om kennis te maken.

Datum: 18 januari & 22 januari 2021.
Tijd: 15:15 uur tot 16:15 uur
Tijdens deze bijeenkomst maak je o.a. kennis met collega's die het kennisnetwerk zullen faciliteren en een select aantal ouders die al meerdere jaren ervaring hebben met onderwijs en Rett syndroom.
De bijeenkomsten zullen eenzelfde karakter hebben. Je kunt dus kiezen wanneer je live aansluit.
** Deze eerste bijeenkomsten zullen niet opgenomen worden.

De volgende online bijeenkomsten zullen plaatsvinden op 5 februari, 19 maart en 16 april 2021. Tijdens deze bijeenkomst gaan we aan de slag met inhoudelijke thema's, waarover je later verder informeren. Een week voor aanvang van de bijeenkomst zullen we de Zoom-link versturen.
Email address *
Voornaam *
Achternaam *
Ik ben van plan om deel te nemen op:
Clear selection
Hoe heb je over het Netwerk Rett Syndroom & Onderwijs gehoord? *
Welke vragen heb je over het geven van onderwijs aan leerlingen met Rett Syndroom? *
Denk bij vragen ook aan welke uitdagingen jij ervaart, waar je graag een oplossing voor wilt. Mogelijk heeft een collega elders in Nederland reeds een creatief antwoord gevonden. We willen deze uitdagingen graag bespreken.
Welke vragen heb je over het aanpassen van de fysieke omgeving voor het geven van onderwijs aan leerlingen met Rett syndroom? *
Een reguliere klas of een reguliere ruimte op een Kinderdagcentrum voldoet waarschijnlijk niet volledig voor het geven van onderwijs aan een leerling met Rett syndroom, er zijn aanpassingen in de omgeving nodig. Zijn er uitdagingen die jij ervaart die je graag met collega's wilt bespreken? Heb je bepaalde oplossingen gevonden?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy