Апликација за кандидирање на претседател на МППС 2021
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и презиме
Електронска пошта
Наведете 3 препознатливи и видливи резултати во своето досегашно работење со кои лично се гордеете.
Образложете го детално претходното искуство во раководење со организација или координирање на организации, иницијативи или групи.
Кои се вашите специфичните знаење на теми од областа на делувањето на МППС.
Споделете ја својата визија за развој на МППС и наведете кој е најголемиот предизвик во вашиот мандат.
Како планирате да поттикнете сопственост и учество меѓу членките на МППС
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy