Logiscool - Grosics 2019 szeptember
Tisztelt Szülők és Diákok!
A Grosics Gyula Általános Iskolában a szeptember 16-ai héttől új kezdő Logiscool foglalkozásokat indítunk a különórákra jelentkező tanulóknak valamint folytatjuk a haladó diákjaink oktatását. (https://www.logiscool.com/hu)

Ezen előzetes felmérésünk célja, hogy lássuk mely korosztályból hányan jelentkeznének, milyen időpontban lenne megfelelő a kihelyezett oktatás.
Ez a felmérés nem minősül jelentkezésnek, pusztán a tájékozódást szolgálja. Az igényfelmérésre érkezett válaszaik alapján alakítjuk ki a végleges csoportokat, amelyekkel kapcsolatban természetesen folyamatosan egyeztetünk a szülőkkel.

Köszönjük!

Bemutatkozó videó:
https://www.youtube.com/watch?v=yCPCSekXi6I

Weboldal: www.logiscool.com
A kurzus havi tandíj részlete Grosicsos diákok részére 12.980 Ft. A félév során 4,5 hónapon keresztül, összesen 17 alkalommal tartunk foglalkozásokat. A foglalkozások, heti egy alkalommal 2x45 perc hosszúak.
További információk:
https://drive.google.com/file/d/1asPCvM30y9Xq84q-0FsVjibP-pmB2Q8q/view?usp=sharing

Az igényfelmérés 2019. szeptember 10-én zárul, kérem amennyiben érdekli Önöket a lehetőség, kérjük, addig töltsék ki az űrlapot.
Email address *
Gyermek neve *
Your answer
Gyermek osztálya *
Hány félévet járt gyermeke már a Logiscoolba
Kérjük, jelölje meg mely időpontot(ok) megfelelőek az Ön gyermekének a foglalkozásra! (Kérünk minimum két időpontot is megjelölni, a csoportok biztosabb kialakításának érdekében) *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service