Dissabte 16 i diumenge 17 de Febrer. Esquí de muntanya al pic de Bataillance (Pirineu Francès)
El proper cap de setmana del 16 i 17 de Febrer comencem la temporada d’esquí de muntanya amb l’ascensió al Pic de Bataillance al Pirineu Francès.

Dificultat estimada: alta, activitat hivernal d’alta muntanya.

Distància i desnivell aproximats: 6 hores d’activitat i 1000 metres de desnivell positiu.

Material obligatori: Arva, pala i sonda. Crampons i piolet. Resta de material per desenvolupar l’activitat en condicions hivernals.

Pernoctació. Refugi de la vall de Pineta, en règim de mitja pensió. Si algú no vol menjar en el refugi, també ho pot dir.

Llicència: Obligatòria. La necessària segons el tipus d’activitat. C per raquetes. D per esquí de muntanya.

Sortida de Sant Boi el dissabte a les 16.00 aproximadament, en direcció a la vall de Pineta. Sopar y pernoctació al refugi de Pineta, de la F.A.M. (Descompte a federats amb reciprocitat). Diumenge esmorzar i sortida des de la boca nord del túnel de Bielsa. Ascensió al cim del Bataillance. Possibilitat de variar l’ascensió en funció de les condicions de la neu o la meteo. Baixada i parada a algun restaurant de la zona a mitja tarda/vespre. Finalment tornada.
NOTA. Interesa que la gent es comprometi i s’apunti el més aviat possible per tal de fer la reserva al refugi amb prou antelació.


Dinamitzador de l’activitat: David Zurita

NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
NÚMERO TARGETA CATSALUT *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
FRANJA D'EDAT *
NÚMERO DE SOCI (si ets soci)
Your answer
FEDERAT OBLIGATORI *
NÚMERO FEDERACIÓ
Your answer
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service