Akcelerator za gradove - program potpore koji je fokusiran na gradove i koji daje znanje, resurse, alate i podršku za klimatsku i energetsku tranziciju gradova.
Poštovani,

pozivamo Vas na sudjelovanje u prvoj generaciji Akceleratora za gradove – programa potpore koji je fokusiran na gradove i koji daje znanje, resurse, alate i podršku za klimatsku i energetsku tranziciju gradova.
Program je pokrenut na inicijativu Zelene energetske zadruge (ZEZ), a provodi se u partnerstvu s REGEA – Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske i Udruge gradova, uz potporu EIT – Europski institut za inovacije i tehnologiju.

Istraživanje koje smo proveli pokazuje da su najveće potrebe gradova u internim kapacitetima gradskih službi i nedostatku financijskih sredstava za uspješnu provedbu energetske i klimatske politike i projekata.
Zato smo osmislili program podrške jer želimo osnažiti Vas da svoj grad usmjerite na putu prema energetskoj neovisnosti i otpornosti na klimatske promjene.

Budite među prvih 10 gradova koji će dobiti mogućnost da svoje energetske i klimatske projekte razvijaju uz pomoć vodećih stručnjaka u Hrvatskoj na području alternativnog financiranja, građanske energije i zelene infrastrukture.

Za popunjavanje upitnika potrebno je izdvojiti oko 10 minuta.

Veselimo se Vašoj prijavi,
Zelena energetska zadruga
Naziv grada *
Your answer
Kontakt osoba *
Your answer
Vaša e-mail adresa *
Your answer
Zainteresirani smo sudjelovati u programu Akcelerator za gradove: *
Ime i prezime i funkcije osoba koje će sudjelovati u Akceleratoru za gradove (min. dvije osobe) *
Your answer
Uključujete li građane i lokalnu zajednicu u fazama izrade projektne ideje, financiranja i/ili realizacije? Ako da, koji je Vaš glavni kanal komunikacije s građanima? *
Your answer
Koga uključujete u proces pripreme projektnih prijedloga u području održivog razvoja grada? *
Required
Jeste li uključili mjere prilagodbe klimatskim promjenama u strategiju (održivog) razvoja grada? Ako da, koje i jeste li predvidjeli budžet u gradskom proračunu za realizaciju tih mjera u 2020. godini? *
Your answer
Tko je do sada sudjelovao u (su)financiranju projekata održivog razvoja na području grada? *
Required
Koje su ključne barijere na koje ste naišli pri realizaciji projekata održivog razvoja grada? *
Required
Koja područja razvijate ili ste zainteresirani razvijati unutar svog grada? *
Nema potrebe/nije primjenjivo
Postoji potreba/interes
Provodi se/provedeno je
Poboljšanje životne sredine uz prirodna rješenja
Ko-kreativni procesi & građansko sudjelovanje
Inovativni modeli financiranja
Energetske zadruge
Postupanje s biomasom
Energetsko siromaštvo
Energetska učinkovitost
Grupno financiranje OIE
Fotonaponski sustavi na javnim zgradama
Održivo gospodarenje otpadom (edukacije, recikliranje, zbrinjavanje itd.)
Održivi promet (bicikli/e-bicikli, e-vozila, punionice itd.)
Niskoenergetsko ili pasivno naselje
Zeleni turizam
Koji projekt održivog razvoja u Vašem gradu želite razvijati kroz Akcelerator? Opišite ciljeve, aktivnosti i željene rezultate projekta (max. 5000 znakova) *
Your answer
Temeljem odredaba Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 (GDPR) te politike privatnosti Zelene energetske zadruge dajem dopuštenje da se moji podaci naznačeni na ovom obrascu obrađuju u svrhu koja je za njih naznačena. Upoznat/a sam s činjenicom da se moje podatke može obrađivati samo iz razloga koji su unaprijed propisani GDPR-om. Podaci se čuvaju dok god je to opravdano projektnim ugovorima, računovodstvenim i drugim zakonskim pravilima. Za nadzor nad provedbom Opće uredbe o zaštiti podataka u Hrvatskoj nadležna je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP), a više informacija možete pronaći na www.azop.hr. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy