Påmelding oppfølgingskurs - fjorårstreff - 2019!
Takk for sist!
Vi nærmer oss jul og like over nyttår er det klart for historiens første oppfølgingskurs - fjorårstreff for Ålesundfhs-elever! Det blir veldig kjekt å høre hvordan det går med dere. Vi gleder oss til å møte dere igjen, og ønsker dere velkommen til Ålesund folkehøgskole 11. til 13. januar 2019. Kurset starter med kveldsmat fredag kl 18.00 og avsluttes med middag søndag kl 13.30-14.15.

I tillegg til det rent sosiale ved å treffes igjen og mimre sammen, blir det også en del gruppearbeid, litt skriving og diverse annet. Målet er at vi skal arbeide litt med hvilke verdier og inntrykk som sitter igjen. Vi samles både felles og klassevis.

Lørdag blir det elevkveld, vi håper noen av dere trør til og bidrar med innslag. Etterpå er det natturnering m/årets elever + personale, så ta med treningsklær.

Alle undervisningsrom er opptatt fredag. Derfor er det dessverre ikke anledning til å overnatte på skolen utenom fredag – søndag.

Pris for helga: Kr. 300 m/sovepose: Da er måltider fra kveldsmat fredag til og med middag søndag medregnet. Dette er en fastsum for helga og reduseres ikke om du ikke benytter deg av hele helga. Ønsker du å være med på andre måltider utover dette må du gi beskjed på forhånd og betale elevgjestepris pr. måltid når du er her.

Innbetaling gjøres til konto 8220 02 20788. Fyll ut merknadsfeltet med Fjorårs [navnet ditt].

Frist for påmelding og betaling: Fredag 4. januar!

Velkommen til Ålesund folkehøgskole denne helga!
Email address *
Etternavn *
Your answer
Fornavn *
Your answer
Mobilnr
Your answer
Påmelding *
Fyll ut ankomst- og avreisetidspunkt under "Annet" dersom du ikke skal være hele helga.
Kommentarer
Har du diettbehov? Andre ting? Velkommen!
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy