Ansökan 1-årig CFT-utbildning
CFTinstitutets CFT-utbildning är en utbildning delvis på distans med webbbaserad undervisning. Utbildningen består av två utbildningsblock på plats i Malmö samt ytterligare två webbbaserade utbildningsblock. Utbildningen kräver aktivt deltagande i form av t.ex. rollspel, eget övande och introspektion.
Antagningskrav för vår 1-åriga CFT-utbildning är Grundläggande psykoterapiutbildning eller motsvarande relevant terapiutbildning. *
Ange vilken/vilka relevanta utbildningar du har gått. *
Your answer
Jag bedriver psykoterapi och har möjlighet att ha minst en utbildningspatient
Jag har de tekniska möjligheter/ eller kan ordna som krävs för att delta i utbildningen. *
Required
Andra frågor eller funderingar kring utbildningen
Your answer
Anmälningsvillkor
Anmälan till kursen är bindande. Återbetalning sker enbart om det går att få in reserv på din plats. Det går även bra att överlåta din plats till annan kvalificerad deltagare. Vid akut sjukdom krävs uppvisande av sjukintyg, då återbetalas 50% av summan. Notera att kursen kan ställas in vid för få deltagarantal (min. 7) vilket i så fall meddelas fem veckor innan kursstart och hela kursavgiften kommer då att betalas tillbaka.

Om föreläsaren är sjuk och behöver ställa in så anordnas ny kurs inom de närmaste veckorna. Om du inte skulle ha möjlighet att då delta så återbetalas dina pengar. Inga pengar återbetalas för övriga kostnader för deltagaren, såsom resor eller förlorad arbetsinkomst.
Godkännande av anmälningsvillkor *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy