Tikkujutun koulutukset ja lahjakortit
Järjestäjä: Tikkujuttu, https://tikkujuttu.com/
Lisätiedot: tikkujuttu@gmail.com
Valmentaja / testaaja: Katja Kontu
Nimi *
Email *
Puhelinnumero *
Koiran nimi
Koiran rotu
Koiran syntymäaika
MM
/
DD
/
YYYY
Ostan koulutusta tai lahjakortin:
Saat laskun täytettyäsi ja lähetettyäsi tämän lomakkeen. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Livekoulutusten hinnat ovat voimassa Tikkujutun tiloissa: Nummi (Lohja), Ankeleentie 84, 09930 Leppäkorpi. Sovi tapaamisajat sähköpostitse: tikkujuttu@gmail.com.
Kurssit, ryhmätoiveeni:
KURSSIT: Ryhmiin otetaan korkeintaan 3, joskus aiheen salliessa 4 koiraa / tunti. Ryhmäpaikkaa tarjotaan paikkaa hakeneille ilmoittautumisjärjestyksessä sähköpostitse. Siihen vastaamalla voit vahvistaa paikkasi kurssilla. Hinnat sisältävät alv 24 %. HUOM: JO ALKANEET KURSSIT: Myynnissä ovat vielä jäljellä olevat kerrat, mikäli ryhmässä on tilaa. Kurssit Tikkujutun tiloissa, Ankeleentie 84, 09930 Leppäkorpi, ellei muuta mainita.
Lisätietoja:
Lahjakorttiostoksen yhteydessä ilmoita tähän haluamasi rahasumma. Koulutuksiin liittyen voit kertoa koirastasi ja koulutusta koskevia toiveita & tavoitteita.
Peruutuksen varalta... *
Ilmoittautuminen on sitova. YKSITYISKOULUTUKSET, LAHJAKORTIT yms.: Maksua ei palauteta. KURSSIT: Peruutukset on tehtävä sähköpostilla tikkujuttu@gmail.com. Kun peruutat osallistumisen, palautan 90 % kurssimaksusta 30 vrk kuluessa. Peruutusoikeus päättyy 14 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen palautan kurssimaksun (90 %) vain lääkärin- tai eläinlääkärin todistusta vastaan, tai luennoilla lääkärintodistusta vastaan. Jos osallistumisesi estyy, voit myös itse myydä kurssin tai sen jäljellä olevat kerrat eteenpäin toiselle koirakolle. Poissaolot: Yksittäiset väliin jäävät koulutuskerrat voit korvata Tikkujutun korvauskertapäivissä, joita järjestän vähintään kerran kuukaudessa. Lisätietoa: https://tikkujuttu.com/services/cancellation/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy