Proiecția filmului „Unplanned”
Vă așteptăm vineri, 15 mai, la ora 19.00 la proiecția filmului „Unplanned”. Proiecția filmului va avea loc pe Zoom și va fi urmată de o dezbatere moderată de Emanuel Buta. Pentru înscrieri vă rugăm să completați acest formular.

„Unplanned” este o dramatizare după bestseller-ul autobiografic omonim al cunoscutei activiste americane pro-viață, Abby Johnson. În film este prezentată uimitoarea transformare a vieții lui Abby, urmărind drumul plin de provocări parcurs de aceasta de la director în cadrul unei clinici din Texas a Planned Parenthood, principala rețea de avorturi din SUA, la unul din liderii mișcării pentru viață și susținătoare a femeilor în criză de sarcină.

Filmul dezvăluie cum incredibilul moment de răscruce din viața eroinei a fost precedat de ani de speranțe înșelate, iar apoi a venit momentul de revelație: „Credeam că le ajut pe femei, dar mai mult le făceam rău decât bine. Totul până am văzut un copil luptându-se pentru viața lui și atunci toată lumea mea s-a prăbușit și am înțeles atrocitatea acțiunilor mele. Nimeni nu va putea să spună că nu a știut după ce va vedea filmul”, a spus Abby.

Rolul lui Abby este jucat de actrița Ashley Bratcher. Ashley a povestit că într-o zi a primit un mesaj pe Instagram prin care producătorii filmului i-au propus acest rol. Cu toate că nu colaborase înainte cu mișcarea pro-viață, a simțit că e un plan a lui Dumnezeu acolo și a zis da. Iar da-ul acesta a însemnat un pas important nu doar pentru rolul din film, ci și pentru deschiderea unui nou drum: în prezent Ashley a devenit o ambasadoare pentru sprijinirea femeilor în criză de sarcină.

După ce a devenit pro-viață, Abby Johnson a fondat organizația And Then There Were None (ATTWN) pentru a ajuta lucrătorii din clinicile de avort să iasă din această industrie.

Pe scurt: In film este povestea adevarata a unei femeie care a facut două avorturi și care și-a dorit și a reușit să fie director al unei clinici de avorturi. Ce a schimbat-o e important pentru toți. Unplanned este cel mai bun film despre avort de până acum.
Nume și prenume: *
Adresă de mail: *
Motivația de a participa *
Vrei să primești newsletterul cu evenimentele organizate de România pentru viață? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy