[RO + EN] Formular de Comandă - Catalog Semințe Eco Ruralis 2017 ..... Order Form - Eco Ruralis 2017 Seed Catalog
Dragi țărani și iubitori ai agriculturii și hranei țărănești,

În mai puțin de 48 de ore de când am lansat Catalogul Eco Ruralis de Semințe Țărănești, am primit mii de solicitări din întreaga țară, de la oraș sau sat, de la familii tinere care cultivă grădina pentru prima dată sau de la țărani care vor să aibă o grădină diversă și sănătoasă.

Este onoare pentru noi, țăranii și țărăncile din asociația Eco Ruralis, să avem parte de un așa mare interes pentru semințele pe care le-am primit și păstrat din bătrâni și le-am recultivat an de an. Ne-ați întărit credința că viitorul agriculturii poate fi sănătos, divers și având la baza practicile agricole țărănești, neindustrializate.

Am oferit 23 de specii și 75 de varietăți de semințe tradiționale pe care cu trudă le-am salvat în cele 4 grădini ale noastre în ultimii doi ani.

Încheiem campania cu o distribuție record de peste 4000 de comenzi. Asociația noastră a făcut eforturi suplimentare să putem onora aceste comenzi, care sunt mult peste ceea ce am prevăzut pentru acest an.

Cu ajutorul dvs. sperăm ca anul viitor capacitatea noastră să crească și să depășim recordul înregistrat anul acesta! Vă încurajăm să direcționați 2% din impozitul pe venit către Asociația Eco Ruralis până pe 25 mai 2017: http://www.ecoruralis.ro/web/ro/Doneaza/

Va mulțumim pentru înțelegere și mai ales pentru susținere! Un an îmbelșugat să avem!


This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms