12/04 - Sesiune plenară forum Eurosfat 2019
EUROPULS are plăcerea de a vă invita la cea de-a 7-a ediție a Forumului EUROSFAT, cel mai mare forum anual de afaceri europene din România. Forumul este un proiect bazat pe valorile europene ale democrației, implicării civice și dialogului deschis și reprezintă oportunitatea perfectă de a dezbate cele mai actuale subiecte la nivel european, național și regional, angrenând în dezbateri actori și reprezentanți politici la nivel local, național sau internațional, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

În ziua de 12 aprilie, forumul va fi deschis de o sesiune plenară la care veți putea dezbate cu candidații la Parlamentul European din fruntea principalelor grupuri politice din România care sunt prioritățile lor europene.

Vă oferim posibilitatea de a adresa întrebări candidaților din fruntea listelor propuse de partidele politice românești pentru alegerile europene. Dacă aveți deja idei și întrebări, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Nume și prenume *
Your answer
Organizație (dacă e cazul)
Your answer
E-mail *
Your answer
Care este întrebarea pe care ați dori să o adresați candidaților din fruntea partidelor românești aflate în cursa pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019? *
Your answer
Cărui partid îi adresați întrebarea? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of @europuls.ro. Report Abuse - Terms of Service