Ratatreenit lauantaina 28.3.2020
Koulutus järjestetään tilavalla Avarian Sportdogs Areenalla Oulun Maikkulassa ja ajalllisesti sijoittuu aamupäivään klo 9-12 välillä. Ryhmätreenin hinta on 30 eur/koirakko. Ryhmässä on 4 koirakkoa ja yhden ryhmän treeniaika on 90 minuuttia. Yhteisen rataantutustumisen jälkeen koirakot suorittavat oman aikansa pareittain. Radasta löytyy haasteita kolmosluokan koirakoille, mutta sitä voi suorittaa myös mölli-tasoisten koirakoiden kanssa. Jokainen koirakko voi tehdä radan haluamallaan tavalla joko kisanomaisena treeninä tai pätkiä hioen.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 16.3. Valmennus toteutuu 4-8:lla koirakolla. Kouluttajana Anna-Maria Niemelä ( www.anskuni.fi ). Lisätietoja: info@anskuni.fi
Email address *
Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Koiran kutsumanimi *
Your answer
Koiran säkäluokka
Treeniryhmän aika *
Required
Jos et ole aiemmin käynyt koulutuksissa, kuvaile lyhyesti taitotasonne koirakkona ja/tai laita linkki harjoitus- tai kisavideoon.
Your answer
Muuta huomioitavaa koulutukseen liittyen?
Your answer
HUOM
Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumipäivän jälkeen peruminen ei ole mahdollista, vaan ilmoittautuja on sitoutunut hoitamaan kurssimaksun. Esteen sattuessa koulutuksen järjestäjä pyrkii auttamaan korvaavan osallistujan löytämisessä.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy