Formació de Gènere (10a edició)
Ompliu el formulari següent i cliqueu a "Enviar" per tal de fer efectiva la vostra inscripció a la Formació-acció en perspectiva de gènere per a entitats juvenils.

Per a més informació o resoldre qualsevol problema amb el que us trobeu, ens podeu trucar al 932 654 736 o escriure a dretscivils@cjb.cat.

Email address *
Entitat juvenil: *
Your answer
Correu electrònic de l'entitat: *
Your answer
Telèfon de l'entitat: *
Your answer
Membres de l'equip impulsor: *
Nom i cognoms, relació amb l'entitat, telèfon i correu electrònic (mínim 2 persones)
Your answer
Explica'ns breument perquè creus que la teva entitat necessita aquesta formació: *
Your answer
Política de privacitat
En compliment del nou Reglament General de Protecció de dades, l'informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és el CONSELL DE LA JOVENTUT DE BARCELONA (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.org.

En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites per tal d'oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió i el desenvolupament de l'Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el proper 19 d'octubre. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Finalment, vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament dirigint-se a cjb@cjb.cat

Consentiment de la cessió de dades *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Consell de la Joventut de Barcelona. Report Abuse - Terms of Service