Aanmelden kerkdienst
Van harte welkom! Laat hier weten of u/jij zondagochtend graag naar De Open Hof komt. Alstublieft e-mailen naar dienstindeopenhof@gmail.com voor vragen, tips, opmerkingen en om u af te melden.


- Voor het bijwonen van de dienst in de Open Hof is het aantal personen verruimd naar 50 personen + mensen die een taak hebben.
- Ook kunnen we weer samen zingen, weliswaar op praatniveau maar het is fijn om weer met je eigen stem God lof te geven. Wat hebben we hier naar uit gekeken! Daar gaan we van genieten komende zondag!
- Mondkapjes niet meer nodig als je je in de kerk beweegt.
- Mocht je zelf denken ‘nou dat mondkapje, daar voel ik me toch wel prettiger bij’, dan ben je vrij om jouw keuze daar in te maken.
- Verder blijven de vanzelfsprekende ‘regels bestaan: 1,5 m afstand, handen ontsmetten en op je plek blijven zitten als je er eenmaal zit.
Email *
Naam *
Als u een taak heeft, kunt u aangeven welke?
Met hoeveel personen komt u in totaal, inclusief de kinderen? (uit hetzelfde huishouden) *
Zijn er bij de aanmelding ook kinderen inbegrepen die naar de crèche gaan? (t/m 22 augustus is er geen crèche)
Clear selection
Zijn er bij de aanmelding ook kinderen inbegrepen die naar de kindernevendienst gaan? (t/m 22 augustus is er geen kindernevendienst)
Clear selection
Laat hier weten dat u graag deelneemt aan de dienst. Zaterdag bevestigen we of dat lukt. (Als we het maximum aantal plaatsen hebben bereikt, proberen we dat meteen te laten weten) *
Required
Verklaring van gezondheid: Als een van ons te zijner tijd verschijnselen heeft die aan corona doen denken (koorts, verkoudheid, droge hoest, keelpijn, hoofdpijn, diarree), dan melden wij ons af. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy