Anmälan till Alphakurs i Olivehällkyrkan HT 2021
En Alphakurs erbjuder möjligheten att utforska den kristna tron, ställa frågor och dela tankar och perspektiv i en avslappnad, vänlig och öppen atmosfär.

Kvällen börjar med att vi äter mat tillsammans. Därefter ser vi en kort film som behandlar ett centralt tema i den kristna tron och samtalar i en mindre grupp.

Självklart går det bra om du vill vara med och testa några gånger utan att du bestämt dig för om du vill gå hela kursen!

Vi träffas onsdagar kl 19.00 med start 29/9. 11 tillfällen, plus en lördag tillsammans den 13/11. Kursen är gratis, men vi tar ett litet självkostnadspris för maten.

Välkommen med på resan!

Frågor kan skickas till: info@olivehallkyrkan.se
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn *
Telefonnummer *
Mejladress *
Personnummer
Varför ber vi dig uppge personnummer? Det beror på att vi arrangerar Alphakursen i samarbete med studieförbundet Bilda som bl.a. hjälper oss med material. Det gör att vi kan ge kursen utan kostnad. Eftersom studieförbunden får statliga medel behöver vi kunna visa att det är verkliga personer som deltar i verksamheten. Vill du av något skäl inte uppge ditt personnummer så är du varmt välkommen att anmäla dig ändå och lämna rutan tom.
Är det något särskilt du vill meddela oss? (T.ex. allergier)
Jag godkänner Olivehällkyrkans hantering av personuppgifter (läs vår policy här: https://www.olivehallkyrkan.se/olivehallkyrkan/dokument/GDPR_info-till-deltagare.pdf) *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy